MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Vijesti

Župan Komadina najavio završetak velike PGŽ investicije u Lječilištu Veli Lošinj

Lječilište Veli Lošinj1

Župan Zlatko Komadina tijekom današnjeg boravka na Lošinju obišao je radove treće faze revitalizacije Lječilišta Veli Lošinj, najveće županijske kapitalne investicije u zdravstvu. Izgrađeno je 1600 četvornih metara novog prostora, a kako je najavila ravnateljica Renata Žugić ova, 22 milijuna kuna vrijedna investicija, bit će uskoro  dovršena. „Nadam se da će radovi završiti do kraja lipnja tako da u srpnju ove godine otvorimo naš novi objekt koji je u funkciji restorana te kuhinje, ali dijelom i smještajnih kapaciteta. Sam projekt financiran je iz proračuna Primorsko-goranske županije i decentraliziranih sredstava zdravstva. Završetkom projekta svi smještajni kapaciteti i objekti biti će obnovljeni i stavljeni u punu funkciju za naše temeljne indikacije, a to su liječenje kroničnih pulmoloških problema. Nadamo se da će pulmološka rehabilitacija između ostalog i za post COVID pacijente dati novu snagu našoj ustanovi“, rekla je Žugić istaknuvši kako upravo Lječilište krajem svibnja kreće s post COVID programom i rehabilitacijom.

Župan Komadina zadovoljan je dinamikom radova te je naglasio da je Lječilište u Velom Lošinju jedna je od 8 županijskih zdravstvenih ustanova kojoj je značajnim ulaganjima Županija udahnula novi život. „S ovom investicijom stvaramo uvjete i za širenje specijalističkih usluga za građane Lošinja, ali i zdravstveni turizam u suradnji s Jadranka grupom.  Lošinj je poznat po svojoj aerosolnoj priči i koristima za zaštitu zdravlja od plućnih bolesti,  dermatologiju  i ovo je  iskorak koji je Lošinju bio potreban. Želimo još s Jadranka grupom dovršiti smještajne kapacitete, te umrežiti ovu priču kako bi dali doprinos još snažnijem brendiranju Lošinja kao destinacije zdravlja“, rekao je župan istaknuvši kako Lječilište također ima i ugovor s HZZO-om gdje se još očekuje ugovaranje specijalistike zdravstvenog segmenta te povećanje broja kreveta kako bi što više male djece koji imaju bronhitične probleme moglo dolaziti ovdje na liječenje o trošku HZZ-a.

 Županu se u obilasku gradilišta pridružio i nadzorni inženjer Željko Jović koji je izrazio zadovoljstvo ne samo dinamikom već i kvalitetom radova novog aneksa Lječilišta.

MarketingModerato

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top