MarketingMuzej turizma
događanja

Željko Pervan ovog ljeta u Opatiji s predstavom “Izlazak iz ormara

zeljko_pervan2

Popularni hrvatski komičar Željko Pervan ovoga ljeta sa svojim hit showom „Izlazak iz ormara“ 14. kolovoza stiže na Ljetnu pozornicu u Opatiju

Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Stižem u Opatiju i ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!“ , najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!

Publika još pamti koliko se sjajno zabavila uz Pervanovu „Reinkarnaciju“, a aktualni show „Izlazak iz ormara“ oborio je sve rekorde gledanosti u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski,  nakon čega je uslijedila i uspješna turneja u sklopu koje ovaj show napokon stiže u Opatiju.

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara koji je već odavno prekoračio granice Lijepe naše, pa tako vrlo često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka „Zločeste djece“ preko legendarne „Večernje škole“ pa sve do „Pervanova dnevnika“, Pervanovi projekti, stand up showovi i predstave uredno ruše rekorde popularnosti i rasprodaju se gdje god da se ovaj sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje pojavi.

Željko Pervan svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija za njegove neponovljive skečeve, a kao i dosada, uvijek sprema dva puna sata svojeg najboljeg i najurnebesnijeg izdanja!

Ulaznice za Pervanov „Izlazak iz ormara“ upravo su puštene u prodaju i to po prigodnoj early bird cijeni od 89 kuna za parter i 115 kuna za VIP parter. Valja naglasiti da ove cijene ulaznica vrijede samo do 15.6., a nakon toga kreće prodaja po redovnim cijenama od 100 kn za partner i 130 kn za VIP kategoriju.

Ulaznice potražite u prodaji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, na www.ticketshop.hr i na njihovim ovlaštenim prodajnim mjestima.

 

55555

Zadnje novosti

To Top