MarketingMariner keramika
Đir

Želite siguran posao i 1650 eura plaće?

lux1

Promo članak

Upravo to će vam omogućiti slovensko poduzeće Rolf As d.o.o. Zvuči predobro da bi bilo istinito? Možda, međutim to nije jedino što će vas iznenaditi.

Pouzdana slovenska tvrtka traži po pet zidara, tesara i električara s područja Primorsko – goranske županije za rad u Luksemburgu. Nude 1650 eura neto početne plaće uz plaćen smještaj i prijevoz na radno mjesto. Sveukupno 15 radnika posao može početi odmah. Slovenska tvrtka posluje od 1992., a bavi se elektroinstalaterskim poslovima i završnim građevinskim radovima po čitavoj Europi.

Luksemburg je zemlja na zapadu Europe, a poznata je po visokom bruto nacionalnom proizvodu. Drugi su u svijetu s čak 80 000 američkih dolara po glavi stanovnika. Standard stanovnika je među najvišima u svijetu, a zemlja se može podičiti s prekrasnim krajolicima i pitoresknim gradićima koji nalikuju francuskoj Provansi i talijanskoj Toskani. Na svega 2500 kilometara četvornih živi preko 100 000 stanovnika. Službeni jezici su njemački, francuski i luksemburški, međutim svi se služe engleskim jezikom. U glavnom gradu koji nosi isto ime kao i zemlja, Luksemburgu, živi gotovo 60 % stranaca. Najčešće se bave poslovima u svezi s bankarstvom, informacijskim tehnologijama te u građevinarstvu.

Iako stanovnici uživaju u mnogim blagodatima, cijene života nisu naročito više nego u Lijepoj našoj. Pizzu u centru glavnog grada možete pojesti za 11-15 eura, a njihove fantastične palačinke sa sladoledom i šumskim voćem u svakoj slastičarnici za 4 eura. Prema svjedočanstvima onih koji su probali, vrijede svaki cent.

MarketingMariner keramika

U Luksemburgu postoji i Hrvatsko društvo Luksemburg koje je osnovano 2006. Te organizira i provodi različite aktivnosti u svrhu povezivanja Hrvata u toj zemlji. Odlučite li se za doseljavanje u Luksemburg, slobodno se možete uključiti u njihov rad.

Ako Vam se sve ovo čini zanimljivim i odlučite se za iskoristiti ovu izvrsnu priliku za stjecanjem novih životnih i radnih iskustava te izvrsnom zaradom, obratite se s povjerenjem na brojeve telefona +4917624614687 ili +38631358891. Sve informacije možete dobiti i ako se obratite na e-mail alen.majdankic@live.de

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top