Marketing
Vijesti

Želite li naučiti plesti?

Tečaj pletenja
Autor Nikica Karas

Kulturno umjetnička udruga AKT organizira tečaj pletenja koji će se održati u prostorijama udruge u Villi Antonio (Vladimra Nazora 2) u Opatiji od 13. listopada do 03. studenog 2019. Na tečaju će predavati članica udruge Renata Kvenić koja ručno izrađuje vunene odjevne predmete više od 30 godina.

Tečaj će se održati u grupnim terminima po dogovoru, tri puta tjedno. Polaznici će u ukupno 28 sati predavanja savladati osnovne vještine ovog prekrasnog zanata te će svoje znanje moći implementirati kod kuće. Na tečaj se prima maksimalno 20 polaznica (ili polaznika), a kotizacija iznosi 250 kn po osobi. Studenti će sudjelovanje moći platiti 150 kn dok je učenicima srednjih škola ulaz besplatan. Polaznici će izrađene predmete moći zadržati.

Tečaj pletenja – poziv

“Nakon već tri uspješno održana tečaja pletenja u zadnjih dvije godine i petnaest polaznica koje su usvojile osnove pletenja odlučili smo nastaviti s ovim našim tečajem. Pozivamo sve zaintersirane pletilje i pletiljce, valjda se to tako kaže za muške pletilje, i one koji će to tek postati da se odazovu tečaju. Molimo Vas da pozovete svole bližnje za koje znate da bi htjeli naučiti plesti”, stoji u pozivu voditelja projekta Nikice Karasa.

MarketingMNK Gorovo

Prijaviti se možete putem elektroničke pošte udruga.akt@gmail.com ili na broj telefona 091 786 9421, 092 372 0382.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top