Marketing
Kastav

Zeleni Kastav u adventskom ruhu

Zeleni Kastav 30-11-019 (105)

U ponedjeljak 09.12.2019. na Fortici održat će se posljednji ovogodišnji Zeleni Kastav.

Kao i uvijek, drugog ponedjeljka u mjesecu, održat će se 45. „Zeleni Kastav“ – sajam zdravlja i dobre vibre. Sajam će se održati na Fortici, sada već u „adventskom ruhu, u vremenu od 15:00 do 18:00 sati. U slučaju kiše, kao i uvijek u natkrivenom parkirnom prostoru ŠSD „Matija Katalinić“ u Kastvu.

Prijavljeno je 25 sudionika, i ponuda će čak i u ovo zimsko vrijeme biti vrlo raznolika i bogata.

“Između ostalog na sajmu će biti zelenog lisnatog povrća, korjenastog povrća, češnjaka, kapule, krompira, batata, svih mogućih sorti žitarica i brašna, kiselog kupusa, oraha, prerađevina, mlijeka i mliječnih proizvoda, suhomesnatih prerađevina, meda, proizvoda za jačanje imuniteta za vegane, enzima, likera i aromatiziranih vina, ekstra djevičanskog maslinovog ulja, voćnih sirupa i savijača”, poručuju organizatori.

Marketing

U sklopu 45. „Zelenog Kastva“, Društvo prijatelja Waldorfske pedagogije iz Rijeke, u petak – 13.12.2019. godine u 18:00 sati u Vijećnici Grada Kastva organizira jedno zanimljivo predavanje Tradicijske kuhinje Hrvatskog Primorja, o čemu svakako poslušajte u emisiji „Zdravko i Živko“ na Radio Kastvu.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top