Marketing
Kastav

Zeleni Kastav slavi svoj treći rođendan

Zeleni Kastav 25-10-019_0001

U ponedjeljak 11. 11. 2019. u vremenu od 16 – 19 sati na čarobnoj Fortici u centru Kastva održat će se 43. Zeleni Kastav. U slučaju kiše, sajam će se održati u natkrivenom parkirnom prostoru Školske sportske dvorane “Matija Katalinić” u Kastvu.

“Slavimo svoj treći rođendan i obilježavamo Martinje,te sve posjetitelje pozivamo na malu zakusku i zdravicu. S nama će biti i budući novi sudionik – “Zadro” d.o.o sa brendom “Bakine čarolije” – domaći likeri, marmelade, slastice i ljekoviti sirupi te kreme, ulja i sapuni za lice i tijelo, te Vas pozivamo na degustaciju “Bakinih čarolija” i razgovor sa dragim domaćinima. Hvala svima na divnoj podršci tijekom proteklog razdoblja, i veliko hvala uzgajivačima i proizvođačima koji sudjeluju na našim sajmovima, donoseći plodove svoga rada, plodove u koje je utkano puno truda i ljubavi”, poručila je volonterska koordinatorica sajma Irena Kukurin Barić.

Na  43. “Zelenom Kastvu” sudjelovat će 33 uzgajivača i proizvođača sa proizvodima svojih obiteljskih gospodarstava,obrta, zadruga, udruga i poduzeća, hvala svima na entuzijazmu, ljubavi i predanom radu, na viziji jednog boljeg “sutra”.

Marketing

Ponuda ovoga sajma bit će vrlo raznovrsna i bogata – svježe povrće i voće, prerađevine povrtne i voćne, kravlji i kozji sirevi, mlijeko, kefiri, jogurti, suhomesnati proizvodi, med i proizvodi za jačanje imuniteta za vegane i nevegane, prirodna kozmetika za njegu lica i tijela, parfemi, melemi, ljekoviti čajevi, žitarice, brašna i pahuljice od pšenice, pira,heljde,lana,buče, kruh od cjelovitog zrna i slastice, maslinovo i bučino ulje, aromatični napitak na bazi vina i likeri, svježi i sušeni eko češnjak u granulama i prahu sa različitim dodacima, sjemenke,granulat,ulje i čaj od sikavice za detoksikaciju jetre,sjemenke,ulje,kozmetika i slastice od industrijske konoplje, tjestenice, svježa jaja, energetske pločice od sušenog voća i orašastih plodova, lješnjaci i orasi,prirodni enzimi za oralnu upotrebu, njegu doma i bilja, prirodna sredstva za njegu odjeće i doma na bazi eteričnih ulja, nakit od prirodnih i recikliranih materijala, ulja, hidrolati,kreme i jastuci za bolji san od lavande i smilja, te simpatični ukrasi i platnene torbe.

55555

Zadnje novosti

To Top