MarketingMNK Gorovo
Kastav

Zeleni Kastav – sajam zdravlja i dobre vibre

sajam zeleni kastav

U ponedjeljak, 14. 10. 2019. godine u vremenu od 16 – 19 sati, na čarobnoj Fortici u centru Kastva održat će se 41. “Zeleni Kastav” – sajam zdravlja i dobre vibre.

“S obzirom na to da se bliži naš treći rođendan, u goste nam dolaze prijatelji – KUD “Zametski koren” pod ravnanjem maestra Emila Mancea, te će dodatni ugođaj sajma upotpuniti glazba i pjesma mladih članova”, poručuje Irena Kukurin Barić– volonterski koordinator sajma.

Zbog iskazanog velikog interesa posjetilaca “Zelenog Kastva”, osim sajmova koji se uvijek održavaju drugog ponedjeljka u mjesecu u poslijepodnevnim satima, od svibnja do listopada uvijek će biti i sajam u subotnjem prijepodnevnom terminu – uvijek zadnje subote u mjesecu. S obzirom na to da je interes za subotnje sajmove velik, uzgajivači i proizvođači koji sudjeluju, složni su da se nastavi sa subotnjim sajmovima i nakon listopada.

Na  41. “Zelenom Kastvu” sudjelovat će 30 uzgajivača i proizvođača sa proizvodima svojih obiteljskih gospodarstava, obrta, zadruga, udruga i poduzeća, hvala svima na entuzijazmu, ljubavi i predanom radu.

U ponudi će biti korjenasto povrće i zelenje, voće, voćne prerađevine, sokovi i sirupi, kravlje mlijeko, sirutka  i mliječni proizvodi, sirevi i suhomesnate prerađevine, kozji sirevi, razni povrtni namazi i salse, batat , marmelade i sokovi  od batata, nezamislive kombinacije namaza medvjeđeg luka, razna brašna,  savijače od šumskog voća i jabuka, energetske pločice suhog voća i orašastih plodova te mnogo toga drugoga.

Marketing

“I na ovom sajmu nastavljamo sa humanitarnim akcijama – i nadalje sakupljamo plastične čepove za Udrugu oboljelih od limfoma i leukemije iz Čakovca, uvijek ih možete donijeti na INFO “Zeleni Kastav”. Nastavljamo i sa humanitarnom akcijom skupljanja školskih potrepština ( školske torbe, bilježnice, olovke, bojice, gumice ) za dječicu u dalekom Kongu,  i to nas silno veseli. Sa nama će na INFO biti i gospođa Marija Ivaniš, predsjednica udruge “Marijina farma”, a koja je i pokrenula ovu humanitarnu akciju. Sudionici sajma skupiti će mali dobrovoljni prilog kojim će se kupiti stabla, te ćemo se u suradnji sa Gradom Kastvom uključiti u akciju “Posadi drvo, ne budi panj”, što nas jako veseli”, zaključuje Kukurin Barić.

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top