Marketing
Kastav

Zeleni Kastav ponovno na Fortici

Zeleni Kastav 10-6-019_0085

U ponedjeljak, 12. 08. 2019. godine u vremenu od 17 – 20 sati  održat će se 37. “Zeleni Kastav”  – sajam zdravlja i dobre vibre, na čarobnoj Fortici u Kastvu.

Zbog iskazanog velikog interesa posjetilaca “Zelenog Kastva”, osim sajmova koji se uvijek održavaju drugog ponedjeljka u mjesecu u poslijepodnevnim satima, od svibnja do listopada uvijek će biti i sajam u subotnjem prijepodnevnom terminu – uvijek zadnje subote u mjesecu.

Na 37. “Zelenom Kastvu” sudjelovat će 26 uzgajivača i proizvođača sa proizvodima svojih obiteljskih gospodarstava, obrta, zadruga, udruga i poduzeća. U ponudi će biti korjenasto povrće i zelenje, voće, voćne prerađevine, sokovi i sirupi, kravlje mlijeko, sirutka  i mliječni proizvodi, sirevi i suhomesnate prerađevine, razni povrtni namazi i salse, batat narančasti i ljubičasti, marmelade i sokovi  od batata, nezamislive kombinacije namaza medvjeđeg luka, razna brašna, palente i žitne pahuljice starih sorti žitarica, torti, savijača i energetskih pločica suhog voća i orašastih plodova.

MarketingMNK Gorovo

Popis proizvođača, kao i sve dodatne informacije pronaći možete na FB stranici Zeleni Kastav.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top