MarketingMariner keramika
Kastav

Zeleni Kastav na Fortici u nedjelju od 9 do 14 sati

Zeleni Kastav 25-10-2020 _002
foto: TZ Kastav

U nedjelju, 22. 11. 2020. godine u vremenu od 09 – 14 sati održati će se 68. „Zeleni Kastav“ na Fortici u Kastvu

Sukladno važećim epidemiološkim mjerama i preporukama, “Zeleni Kastav” će se održati uz poštivanje slijedećih mjera :
– odvojeni “ULAZ” I “IZLAZ” na prostor Fortice
– ostavljanje kontaktnih podataka na INFO ZK uz dezin.ruku
– OBAVEZNE MASKICE ZA SVE POSJETITELJE I IZLAGAČE
– razmak stolova izlagača od 5 metara
– preporučeni razmak među posjetiteljima u redu na “ULAZU”, te prilikom kratkog zadržavanja prilikom kupnje na prostoru Fortice
– KONTROLIRANO PUŠTANJE POSJETILACA NA PROSTOR FORTICE OD STRANE REDARA,  A KAKO BI SVE BILO USKLAĐENO S VAŽEĆIM EPIDEMIOLOŠKIM MJERAMA

Zeleni Kastav 9-11-2020 0130

foto: TZ Kastav

Kako bi se uskladilo s važećim epidemiološkim mjerama, a istodobno zadovoljile potrebe izlagača i posjetitelja, uvodi se novi način održavanja sajma/tržnice –  na tjednoj bazi. Za sada, je planirano održavanje svaki drugi ponedjeljak u mjesecu poslijepodne i zadnja subota u mjesecu ujutro. Ukoliko u te dane bude padalina, morat će se organizirati u dan bez padalina, obzirom da postoji odobrenje samo za održavanje na otvorenom, no, o svemu će Vas organizatori pravodobno obavještavati putem njihove fb stranice . Što se tiče dodatnih termina, planirano 1je da to budu nedjelje, opet vodeći računa o danima bez padalina.

“Što se naših rođendanskih proslava tiče, sve odgađamo za neka nova vremena kada se sve smiri – tada ćemo to proslaviti “duplo” – za one koji ne znaju – “Zeleni Kastav” u studenom ima 4. godine.
HVALA VAM NA PODRŠCI MALIH POLJOPRIVREDNIKA ZDRAVE HRANE – “Zeleni Kastav” – TO SMO SVI MI ZAJEDNO! Veselimo se nedjelji, veselimo se još jednom druženju, mada i drugačijem !  Sve Vas volimo i poštujemo! Hvala našim volonterkama – bez njih ne bismo uspjeli!”, zaključuju organizatori te Vas sve pozivaju na sutrašnji sajam.

MarketingMariner keramika

 

Izvor: TZ Kastav

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top