MarketingMariner keramika
Opatija

Završna svečanost u Hotelijersko-turističkoj školi Opatija

Foto Luigi Opatija, HT škola Opatija, Dodjela svjedodžbi 2019
izvor: opatija.hr/FOTO LUIGI

Učenica generacije Maja Svitek, profesorica godine Tanja Marčan

Na kraju svake školske godine Grad Opatija nagrađuje najuspješnije učenike opatijskih srednjih škola koji su se istaknuli tijekom obrazovanja svojim radom i zalaganjem te uspjesima na raznim natjecanjima i ostalim aktivnostima, kao i profesore godine prema prijedlogu škola.

Posljednja završna svečanost održana je prošloga petka u Hotelijersko-turističkoj školi Opatija. Učenicom generacije je proglašena Maja Svitek, a profesoricom godine Tanja Marčan.

Učenicima generacije i profesorima godine Grad Opatija poklonio je slike akademskog slikara Claudija Franka. Na svečanoj podjeli svjedodžbi, nagrade je učenici i profesorici uručio zamjenik gradonačelnika Emil Priskić, koji je pozdravio sve učenike i profesore, čestitao svima na postignutim rezultatima tijekom svog školovanja te im poželio daljnji uspjeh.

Podsjetimo, već su dodijeljene nagrade u ostalim opatijskim srednjim školama. Učenikom generacije Ugostiteljske škole Opatija proglašena je Marcela Ivanov, a profesoricom godine Danijela Valenta.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

U Obrtničkoj školi učenicom generacije proglašena je Ljubica Toljanić.

U Gimnaziji Eugena Kumičića Opatija za učenika generacije izabran je Karlo Brckan, a za profesoricu godine Sanja Simper.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top