Marketing
Opatija

Završio HoReCa Adria sajam

IMG_7554
foto: Smiljan Prpić

Sajam HoReCa Adria u organizaciji časopisa Turizam Info okupio je ovog vikenda u opatijskoj dvorani Marino Cvetković vodeće dobavljače za sektor turizma i ugostiteljstva iz Hrvatske i inozemstva. Sajam je trajao tri dana, od 24.-26. listopada 2019., a ove je godine proslavio svoj mini jubilej – petu godišnjicu. Okupilo se preko 90 izlagača te gotovo 3000 posjetitelja koji su mogli pronaći mnogo novih ideja za obogatiti svoju ponudu.

IMG_7552

IMG_7550

Tijekom tri dana trajanja sajma, posjetitelji si mogli pronaći sve ono što im je potrebno za opremanje i investiranje, a osim samoga izlagačkog dijela, Sajam ima bogat popratni program s nizom odličnih predavanja. Namijenjen hotelijerima, vlasnicima apartmana, vila i pansiona, ugostiteljima, restoraterima, investitorima te arhitektima i projektantima, sajam je mjesto na kojemu počinje nova sezona, povezuju se sektori i stvaraju nove vrijednosti.

IMG_7548

IMG_7549

MarketingMNK Gorovo

Sajam opreme za hotele, restorane i apartmane u svojem petom izdanju okupio je dosad najveći broj izlagača i to uglavnom iz Hrvatske, ali i iz Italije, Njemačke, Austrije i Srbije. Izlagački program najvećim dijelom obuhvaćao opremu za profesionalne kuhinje i hotele, sav potreban sitan materijal i inventar, a predstavlli su se vodeći brendovi koji danas postoje na tržištu. “Ove godine imamo i edukacije za ugostitelje i hotelijere, a cijeli je sajam usmjeren prema podizanju kvalitete jer je sezona pokazala da budućnost u turizmu imaju samo oni koji promišljaju o ulaganju i podizanju kvalitete svojih objekata i usluga. Kroz ovaj sajam nam je želja dati svoj doprinos pozitivnim pomacima u podizanju kvalitete opatijskog i kvarnerskog, ali i hrvatskog turizma” – rekla je Barbara Požarić, glavna urednica časopisa Turizam info u izjavi za Novi list.

IMG_7551

IMG_7553

IMG_7556

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top