MarketingMariner keramika
Opatija

Započinje 13. Festival čokolade

čokolada

Od 7. do 9. prosinca uživati ćemo u 13. Festivalu čokolade

I ove godine moći ćete degustirati, razgledati i kupiti čokoladne proizvode i čokoladu u svim oblicima na prodajnom sajmu „Čokoladna čarolija“, koji će se ove godine održati u Centru Gervais.

Sajam ove godine okuplja rekordan broj majstora čokolade i proizvođača slastica iz Slovenije, Italije, BiH i Hrvatske. Majstori će čokoladu predstaviti u više varijanti a osim u slasticama gradskih kavana moći ćete ju probati u posebno osmišljenim menijima opatijskih restorana te posebnim tretmanima u SPA i wellness centrima.

Očekuje nas bogat program za sve uzraste.

Biti će tu raznih radionica, prezentacija i koncerata sa glavnom glumicom čokoladom.
Opatijske kavane i restorani uključeni u Festival čokolade pripremili su jedinstvena iskustva koja će angažirati sva osjetila. Na meniju će se tako naći razne vrste čokoladnih mousseova, smoothie i shake sa čokoladom, čokoladni martini, ali i konkretnija jela kao što su, primjerice, losos s bijelom čokoladom i brusnicama ili beefsteak u redukciji od aceta balsamica i crne čokolade s povrtnom garniturom sa žara.

Potpuno opuštanje tijela i duha omogućit će wellness tretmani i masaže kao što je „Jaffa masaža“ – čokoladni tretman kakao maslacem i eteričnim uljem naranče.

Najmlađe će zabaviti zanimljiv program poput predstava i radionica izrada keksića i oslikavanja čokoladom, a one starije zadiviti će klasični čokoladni hitovi i egzotičnije varijante koje sljubljuju čokoladu s neočekivanim namirnicama stvarajući jedinstvene okusne senzacije.
Zabavljat će vas Cacao All Star Banda u kojem nastupaju Neno Belan i Boris Hrepić.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Osim centra Gervais, grad će se ispunit slatkim užitcima i dobrim vibracijama.

U Umjetničkom paviljonu Juraj Šporer i u Parku sv. Jakova odvijat će se cjelodnevni programi koji će tijekom jutra i poslijepodneva biti usmjereni prvenstveno na djecu i roditelje, a tijekom večeri okrenuti dobrom provodu uz glazbu, ples i gastronomsku ponudu.
Na Ljetnoj pozornici će se uz popularno klizalište na moru u večernjim satima održavati glazbeni program a pred gradskom tržnicom ćes se odvijati tradicionalni Advent na Mrkate.

– Od 7. do 9. prosinca Opatija će biti hrvatska „čokoladna prijestolnica“, a to je najbolji poziv opatijske Turističke zajednice za dobar provod tijekom najslađeg vikenda Adventa. Razveselite svoje nepce i pridružite nam se na brojnim događanjima u sklopu Festivala čokolade.

Ovogodišnjem Festivalu čokolade prethodi Čokoladna adventska čarolija u Amadria Park hotelima koja je započela 05. studenog, a trajat će sve do 31. prosinca uz brojna događanja sa glavnom zvijezdom- čokoladom!

                                                                              Foto: TZ Grada Opatija

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top