Marketing
Đir

Započela je škola pjevanja Tonija Cetinskog

Tony Cetinski

Ovog vikenda napokon su počeli upisi u Školu pjevanja Tonija Cetinskog koja će se održavati u opatijskom Kulturno-turističkom centru Gervais. Nastava će se održavati u strogim uvjetima fizičke udaljenosti, individualno ili u manjim grupama, dok će grupna nastava biti izvedena na daljinu.

Osim Tonija, za glazbene poduke polaznika bit će zaduženi mentori Igor Vlajnić, Slavko Sekulić i Franciska Gluhak.

Odaziv u školu pjevanja prije epidemije koronavirusa bio je fenomenalan, a svi oni što su se tada prijavljivali još su uvijek s nama. Čitava ova situacija je malo odgodila početak škole. Što se tiče nastave, hvala Bogu imamo izvrstan prostor te će se nastava odvijati sasvim normalno. Naravno, uz pridržavanje epidemioloških mjera. Polaznici škole naučit će mnogo toga, od klasične glazbe do hip-hopa, a ja im mogu prenijeti svoje iskustvo. Najbolje ćemo nagraditi snimanjem u studiju i eventualni izdavanjem pjesme, albuma i tako”, izjavio je Toni za novinarsku ekipu koja ga je upitala za komentar prije početka škole.

“Kada bi se mogao održati koncert koji je bio predviđen za 30. svibnja, ali je zbog ove situacije odgođen?”, upitao je Tonija naš fotoreporter Smiljan Prpić.

“Mislim da će biti odgođen za iduću godinu jer je koncert vezan uz proslavu dana Grada Zagreba”, odgovorio je Toni.

MarketingMNK Gorovo

Toni izjava

Cura 2

Cura 1

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top