MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Opatija

Zamjenica gradonačelnika Vera Aničić u posjetu Kini

angiolina park opatija noć

Zamjenica gradonačelnika Vera Aničić boravi u prijateljskom posjetu kineskom gradu Cangzhou, u pratnji počasne građanke Grada Opatije Liu Pilato Lying.

Ondje je s Liang Yinghuom, zamjenicom gradonačelnika potpisala Sporazum o prijateljstvu između grada Cangzhou i grada Opatije.

Cangzhou  je grad jna istočnoj obali Kine, nosi titulu nacionalnog vrtnog grada i nacionalnog kvalitetnog i šarmantnog grada. Na četrnaestom je mjestu u Kini prema nacionalnom BDP- u koji je 2018. iznosio 367,64 milijardi jena.Važna je zona ekonomskog i tehnološkog razvoja na državnoj razini, ima novu nacionalnu bazu za industrijske demonstracije, nacionalni pilot-park za industriju desalinacije morske vode, pilot park za reformu recikliranja i kinesku logističku eksperimentalnu bazu.

Izaslanstvo Opatije I latvijskog grada Olene primio je i direktor Općinskog odbora Cangzhoua Zhang Guodong. Na sastanku je naglašeno kako je Opatija važan primorski grad Republike Hrvatske, s vrhunskim geografskim položajem i dugom povijesnom I kulturnom tradicijom te bogatim turističkim resursima.

MarketingMNK Gorovo

Vera Aničić je na prijemu zahvalila na pozivu te izrazila nadu da će potpisani sporazum razviti nove mogućnosti u širenju suradnje dviju strana.

Stoji na web stranicama Grada Opatije.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top