Opatija

Za vrijeme Dječjeg karnevalskog korza zatvoren centar Opatije

maškare
Foto: opatija.hr

U nedjelju 17. veljače od 12,00 do 16,00 sati za sav promet biti će zatvoren centar Opatije

Zbog održavanja “Dječjeg karnevalskog korza 2019.” u nedjelju, 17. veljače 2019. godine, od 12.00 do 16.00 sati, za sav promet bit će zatvorena Ulica m. Tita od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i ul. F. Peršića do Slatine (ex hotel Zagreb).

Istodobno Ulica maršala Tita od zgrade gradske uprave do Ulice dr. M. Laginje, postaje jednosmjerna u pravcu centra grada, a Ulica dr. M. Laginje, jednosmjerna u pravcu Nove ceste.

Promet gradskih autobusa odvijat će se za to vrijeme Novom cestom, a autobusna stajališta bit će uspostavljena na uobičajenim mjestima.

Linije Autotroleja:

Linija 32 prometuje Novom cestom,
Linije 34, 35 i 37 prometuju trasom: Trg Vladimira Gortana – Ulica Velog Jože – Nova cesta i dalje redovitom trasom.
Ujedno se dana, 17. veljače 2019., od 08.00 do 16.00 sati zabranjuje parkiranje na označenim parkirnim mjestima u Ulici maršala Tita, na dionici odvijanja Dječjeg karnevalskog korza, od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i ul. F Peršića , do Slatine (ex hotel Zagreb).

Mole se vozači da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije, kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima, budući da će se sva vozila, koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno, premjestiti „paukom“.

55555

Zadnje novosti

To Top