Marketing
Opatija

Za vrijeme Dječjeg karnevalskog korza zatvoren centar Opatije

maškare
Foto: opatija.hr

U nedjelju 17. veljače od 12,00 do 16,00 sati za sav promet biti će zatvoren centar Opatije

Zbog održavanja “Dječjeg karnevalskog korza 2019.” u nedjelju, 17. veljače 2019. godine, od 12.00 do 16.00 sati, za sav promet bit će zatvorena Ulica m. Tita od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i ul. F. Peršića do Slatine (ex hotel Zagreb).

Istodobno Ulica maršala Tita od zgrade gradske uprave do Ulice dr. M. Laginje, postaje jednosmjerna u pravcu centra grada, a Ulica dr. M. Laginje, jednosmjerna u pravcu Nove ceste.

Promet gradskih autobusa odvijat će se za to vrijeme Novom cestom, a autobusna stajališta bit će uspostavljena na uobičajenim mjestima.

Linije Autotroleja:

Marketing

Linija 32 prometuje Novom cestom,
Linije 34, 35 i 37 prometuju trasom: Trg Vladimira Gortana – Ulica Velog Jože – Nova cesta i dalje redovitom trasom.
Ujedno se dana, 17. veljače 2019., od 08.00 do 16.00 sati zabranjuje parkiranje na označenim parkirnim mjestima u Ulici maršala Tita, na dionici odvijanja Dječjeg karnevalskog korza, od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i ul. F Peršića , do Slatine (ex hotel Zagreb).

Mole se vozači da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije, kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima, budući da će se sva vozila, koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno, premjestiti „paukom“.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top