MarketingModerato
Opatija

Za nekoliko dana u Opatiji se otvara bread & burger bar Romero

69B3AA18-8054-480C-8E76-12DB7999903E

Slatina u Opatiji polako poprima novo lice, neće to više biti samo prolazna stanica za Opatijce i njihove inače prilično brojne goste, već će u nadolazećim godinama postati jedno od popularnijih i ugodnijih mjesta za boravak

Nije tajna da bi u nadolazećim godinama tamo trebao biti napravljen prvi pravi gradski trg u Opatiji, turistička agencija Katarina line napravit će vrhunski hotel s malom podzemnom garažom, a i još su neki objekti visoke razine u planu i u izgradnji.

Nekad prilično neugledni objekt u kojem su se mogle kupiti karte za javni gradski prijevoz u proteklim je tjednima poprimio novu vizuru. Osim što će Opatija napokon dobiti jednu novu malu i modernu autobusnu čekaonicu s pratećim uslugama, zasigurno najviše pažnje privlači ugostiteljski objekt koji će se uskoro otvoriti na toj lokaciji.

Bread & burger bar Romeru pod kapom popularnog obližnjeg restorana Ružmarin trebao bi biti otvoren tijekom idućeg tjedna, a trenutno se odvijaju završni radovi. Zahvaljujući kvalitetnoj ponudi zasigurno će brzo postati jedno od omiljenih odredišta za sve one željene dobrog zalogaja.

MarketingModerato

Posebno treba istaknuti kako će Opatijci od investitora u Romero na svojevrsni poklon dobiti veliki paviljon koji je također trenutno u izgradnji. On će se nalaziti odmah pored objekta te parka i dječjeg igrališta koje je do sada često bilo prilično zanemarivano i lokacija za neprilična okupljanja mlađe populacije, što sada postaje stvar prošlosti i zaista prava lokacija za zabavu i sigurnu rekreaciju mališana.

55555
MarketingZlatko Komadina

Zadnje novosti

To Top