MarketingMNK Gorovo
Opatija

World Cleanup Day

Salt-Lake-clean-up-crew
www.cleantrails.org

15. rujna Opatijci će se uključuju u globalnu akciju World Cleanup Day

Opatijska udruga Žmergo svojom akcijom Zelena čistka ove godine biti će dijelom globalne kampanje World Cleanup Day koja će se diljem svijeta održati na isti dan – 15. rujna 2018. World Cleanup Day započinje u subotu, 15. rujna u 10 sati u Novom Zelandu, a s izlaskom Sunca u svakoj vremenskoj zoni volonteri će prenositi zeleni val u svojim zemljama. Akcija će obuhvatiti sve 24 vremenske zone i završiti 36 sati kasnije na Havajima.
Dvije opatijske akcije obuhvatit će čišćenje kopna i podmorja. „Zelenu“ akciju provest će volonteri Gradskog društva Crvenog križa Opatija, Savjeta mladih Grada Opatije te Kluba za športsku rekreaciju Gorovo, zajedničkom šetnjom po Carmen Sylva oboružani rukavicama i vrećicama za otpad. „Plava“ akcija održat će se u ACI marini u Ičićima, u sklopu koje će ronioci opatijskog Dobrovoljnog vatrogasnog društva i Javne vatrogasne postrojbe, uz kolege iz Kluba podvodnih djelatnosti INA Kostrena te uz pomoć volontera na kopnu, čistiti podmorje od otpada.
Cilj rujanske akcije je okupiti 5% ukupnog stanovništva Republike Hrvatske, očistiti cijelu zemlju od otpada u samo jednom danu i promijeniti sliku Hrvatske te tako utjecati na podizanje svijesti građana o problemu neodgovornog odnosa prema otpadu. Dosadašnjih šest akcija u sklopu zelene čistke okupilo je 307 058 volontera iz svih krajeva Hrvatske.
Nadamo se da ćete se i vi odazvati akciji i pomoći da naša Opatija ostane čista!
Sve informacije o akcijama čišćenja kao i prijave za sudjelovanje dostupne su na web stranici Zelene čistke http://www.zelena-cistka.org javljaju iz Grada Opatija.

izvor: www.opatija.hr

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top