MarketingMariner keramika
Turizam

Wine Garden by Hedonist u Opatiji: dva dana uživanja u vrhunskim vinima

WINE GARDEN 5
foto:hedonist

Sljedeći petak i subotu uživajte u vrhunskim vinima renomiranih hrvatskih proizvođača

U vremenu od 23.10. do 24.10. od 14 sati do 22 sata, točnije idući petak i subotu, rezervirajte vrijeme za čašicu dobrog vina u dobrom društvu, naime u Opatiji je Wine Garden by Hedonist, festival vrhunskog vina i jednako tako dobre hrane.

Wine Garden bit će smješten u samom centru Opatije u najbajkovitijem dijelu njezina parka ispred paviljona Juraj Šporer. Radi se o vinskom festivalu prodajnog karaktera koji je namijenjen širokom krugu potrošača.  Ne morate nužno biti vinski znalci i enolozi, već samo  znati uživati u dobrom vinu. Na festivalu posjetioci će moći konzumirati najbolja imena hrvatske vinske scene, Aurine sjajne koktele, hranu ekipe iz Đurine hiže – Reshetka i uživati u sjajnoj kulisi ambijentalne rasvjete i DJ-a u pratnji saksofona. Koncept festivala je jednostavan. Ulazak i obilazak je besplatan, ali da bi mogli konzumirati  vina potrebno je kaucirati čašu u iznosu od 30 kuna te zamijeniti gotovinu za kupone budući da se sve usluge  plaćaju kuponima.

WINE GARDEN 3

foto:hedonist

Cilj nam je festivalima upoznavati posjetioce sa sjajnim vinarima iz Hrvatske, širiti kulturu ispijanja vina, educirati krajnje korisnike i priuštiti  im spektakularan doživljaj okusa  i mirisa

“Wine Garden by Hedonist nastao je kao svojevrsni odgovor na novonastalu situaciju u svijetu. Naime Opatija već tradicionalno u ove dane ugošćava Hedonist – Gourmet & Wine festival na kojem smo kroz niz godina u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner imali prilike uživati u velikom broju hrvatskih i stranih  vinara te predstaviti  sjajne  chefove poput  Hrvoja Zirojevića, Davida Skoke, Denija Srdoča, Janeza Bratovža, Roberta Benzia itd… Do sljedeće godine i  realizacije velikih planova, odlučili smo našu publiku počastiti događanjem u nešto opuštenijoj formi.Wine Garden pokazao se kao savršeni koncept.”, zaključuju organizatori.

MarketingMariner keramika
WINE GARDEN 2

foto:hedonist

Wine Garden by Hedonist  organiziran je pod pokroviteljstvom Grada Opatije, Turističke zajednice Opatije, Jamnice, Gospodarske komore i Zagrebačke banke.

Izvor: Hedonist

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top