MarketingMariner keramika
Turizam

Vrijeme je za škampe, divlje šparoge i lovranske trešnje

škampi jelo gourmet

Pripremite se za festival okusa u Opatiji

Proljeće je u Opatiji jedna posebna priča, pogotovo kada u svibnju dođe vrijeme za vrhunske gurmanske delicije napravljene od zdravih i ukusnih namirnica. Tada Opatija postaje prava gourmet destinacija koja oduševljava gurmane iz različitih dijelova svijeta.

Tematski meniji baziraju se na autentičnim sastojcima, a neki od njih mogu se smatrati simbolima kuhinje ovoga podneblja. Kvarnerski škamp, divlje šparoge i lovranske trešnje neke su od neodoljivih lokalnih namirnica koje će krasiti stolove u mnogim restoranima i konobama diljem Opatijske rivijere. trešnje črešnje

Od 09.05. – 16.06.2019. svakog četvrtka nudi se Meni na bazi autohtonih namirnica po izboru šefa kuhinje u restoranima diljem Rivijere.
Ne propustite posebne menije na bazi autohtonih namirnica po preporuci šefa kuhinje u sljedećim restoranima i konobama:

OPATIJA
Restoran Bianco&Nero
Restaurant Roko
Pizzeria Roko
Restoran Lungomare (Hotel Savoy)
Restoran Dopolavoro
Restoran Ružmarin
Bistro Yacht Club
Konoba Valle Losca (Volosko)
Antica Osteria da Ugo
Restaurant Argonauti (Hotel Milenij)
Restoran Evergreen
Restoran Vongola
Remisens Premium Grand Hotel Palace
Remisens Premium Hotel Ambasador
Remisens Premium Hotel Kvarner(Restoran Isadora)
Restoran Slatina
Restoran Istranka
Restoran Camelia (Grand Hotel 4 opatijska cvijeta)
Restoran sv. Jakov

IČIĆI
Restoran Commodore

MarketingMariner keramika

LOVRAN
Lovranski pub
Remisens Hotel Excelsior

MOŠĆENIČKA DRAGA
Konoba Al ponte
Konoba Zijavica
Restaurant Johnson
Grill Sport
Konoba Pescaria
Pizzeria Sisols

Sparoge (1)

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top