MarketingMariner keramika
Đir

Volosko – šarmantno mjesto pokraj Opatije

Zvjezdan Ruzic – Secret Concert- Volosko_1

S dolaskom sve ljepšeg vremena, jedino o čemu razmišljamo je što skoriji odlazak na more i uživanje u brojnim ljepotama koje nudi domaća obala.

Iako smo sigurni da ste već bili u Opatiji, pitanje je jeste li usput posjetili i predivno Volosko – malo pitoreskno mjestašce smješteno upravo između Opatije i Rijeke.

Zvjezdan Ruzzic – Secret Concert – Volosko_3
Naime, Volosko je toliko šarmantno i posebno, a sve zahvaljujući specifičnom položaju, uskim šarenim uličicama koje asociraju na Italiju, impresivnoj arhitekturi, pogledom na cijeli Kvarnerski zaljev i Lungomare šetnicom s kojom laganim hodom možete doći do Opatije, pa čak i do Lovrana.

85190872_3454347227970131_450717183756992512_o

Isto tako, iako vrlo maleno, Volosko nudi poprilično bogatu gastronomsku ponudu, a restoran Plavi podrum koji je smješten na samoj obali već dugi niz godina glasi kao jedan od najboljih hrvatskih restorana, stoga predlažemo da svakako ne propustite uživati u toplom mediteranskom zraku i ukusnoj morskoj hrani koja sigurno neće razočarati. Naravno, poslije se ne zaboravite zasladiti u popularnoj slastičarnici Kaokakao u čijoj ćete ponudi sigurno s lakoćom pronaći nešto za sebe, a poslije se opustiti na plaži Črnikovica ili šetnjom starom vološćanskom jezgrom koja je divna kulisa za fotografije.

MarketingMariner keramika

volosko

Volosko je bez imalo razmišljanja opuštajuća oaza mira kao stvorena za vikend izlet koja u neposrednoj blizini ima dodatan sadržaj za bilo koji oblik rekreacije pa ako već niste, predlažemo da već sljedećeg vikenda isplanirate izlet jer možete biti sigurni da ćete se u Volosko zaljubiti na prvi pogled!

Izvor: Fashion.hr

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top