Marketing
Opatija

Vođena šetnja – poklon Hrvatskih vodiča

hotel kvarner

I ove godine turistički vodiči nastavljaju s akcijom “Upoznaj svoju zemlju” te poklanjaju besplatna vođenja za sve zainteresirane

U sklopu drugog izdanja projekta „Upoznaj svoju zemlju“ Zajednica društava turističkih vodiča Hrvatske će povodom Dana međunarodnog priznanja Hrvatske, 13. siječnja 2019. godine (nedjelja) s početkom u 12:00 sati organizirati besplatna vođenja u svim gradovima u kojima djeluju društva turističkih vodiča – članice ZDTVH-a.

U nedjelju, 13.01.2019. s početkom u 12:00 sati zainteresirani će se okupiti u Opatiji (autobusni kolodvor Slatina) te će od tamo krenuti vođena šetnja u kojoj ćete doznati zanimljivosti iz pouzdanih izvora.  Ako vas više interesira vođena šetnja po Veprincu, dođite u 12 sati na autobusnu stanicu kod Konzuma u Veprincu i saznajte od profesionalaca priče o malom mjestu na brdu iznad Opatije. U Lovranu se zainteresirani skupljaju na autobusnoj stanici kod tržnice.

Marketing

Osim destinacije, ljudi koji putuju doživljavaju kraj kroz domaće stanovništvo pa su tako oni najbolji ambasadori nekog kraja. Lokalno stanovništvo, ritam mjesta i male priče pomažu kod oblikovanja turističke vidure a tajna su dobrog turističkog vodiča.
Tendencija da gosti žele upoznati nas i našu kulturu življenja, običaje, naše priče raste jer upravo je to srž turizma.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top