MarketingMariner keramika
Crna kronika

Više ljudi kažnjeno zbog kršenja epidemioloških mjera

covid

Policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske su kroz prošli vikend zabilježili više kršenja mjera iz domene Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.
Kako je utvrđeno, u zatvorenom prostoru dvaju ugostiteljskih objekata održana su dva  okupljanja gdje je bilo nazočno više od 25 osoba.

Osim toga, zatečeno je osam osoba koje su prekršile mjeru samoizolacije, zbog čega su novčano kažnjene s osam tisuća kuna, a i izdana su i 24 upozorenja zbog nenošenja zaštitnih maski u zatvorenim prostorima. Tijekom nadzora ugostiteljskih objekata, zabilježeno je pet  prekoračenja radnog vremena, kao i jedno nepridržavanje epidemioloških mjera pa je provedeno i kriminalističko istraživanje nad vlasnikom jednog ugostiteljskog objekta.

Inače, za kršenje sigurnosnih mjera za zaštitu pučanstva od zaraznih bolesti predviđena je novčana kazna u iznosu od pet do 10 tisuća kuna.

Pozivamo građane na odgovorno ponašanje i na važnost pridržavanja propisanih mjera i preporuka radi očuvanja vlastitog zdravlja, ali i zdravlja cjelokupne zajednice. Sumnje o kršenju mjera mogu se prijaviti pozivom na broj 192 ili anonimno putem aplikacije za e-dojave.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top