MarketingModerato
Turizam

Virtualno gastronomsko putovanje: Valentinovo s Kvarnerom u zagrljaju vašega doma

kvarner zaljev noć

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Sloveniji i Turistička zajednica Kvarnera u suradnji s Kaval grupom pripremili su virtualno gastronomsko putovanje po Kvarneru i kvarnerskim okusima pod nazivom Valentinovo s Kvarnerom u zagrljaju vašeg doma. U vrijeme aktualne pandemije ova online prezentacija na najbolji je mogući način unijela djelić kvarnerske gastronomije u domove brojnih ljubitelja Kvarnera i Hrvatske.

Direktorica Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Sloveniji Metka Bradetić vodila je prezentaciju koja je povezala vrhunske slovenske i hrvatske kuharske majstore.

„Inspiracija današnjeg gastronomskog putovanja bila je primorska kuhinja kojom smo se dodatno htjeli približiti našim vjernim slovenskim gostima te u njihove domove unijeti bogate mirise i okuse. Dobrosusjedski odnosi, suradnja i prijateljstvo vrijednosti su koje čitavo vrijemo potičemo i njegujemo. Tako smo i u ovoj gastro priči, u kojoj smo povezali vrhunske kuharske majstore i našoj publici darovali recepte kvarnerske ljubavi, još jednom dokazali da smo zajedno jači“, izjavila je Bradetić, dok je direktorica Turističke zajednice Kvarnera Irena Peršić Živadinov naglasila koliko im nedostaju slovenski gosti i prijatelji zbog čega su se, u suradnji s Predstavništvom Hrvatske turističke zajednice u Sloveniji, odlučili prenijeti mali dio Kvarnera prenijeti u njihove domove.

MarketingModerato

Troslijedni meni pripremali su vrhunski mladi chef Mojmir Šiftar koji je pripremio predjelo od tune, zatim chef Ognjen Novković koji je oduševio s glavnim jelom od ribe, škampa i školjaka, dok je priznati slovenski chef Igor Jagodic za brojne gledatelje pripremio desert od limuna, smokava i maslinovog ulja.

55555
MarketingZlatko Komadina

Zadnje novosti

To Top