MarketingMariner keramika
Vijesti

Virtualna izložba opatijskih gimnazijalaca

Izložba GEK

Učenici Gimnazije Eugena Kumičića Opatija postavili su svoju prvu virtualnu izložbu s temom ”Kolika je cijena naših života?”

Ovom izložbom žele ponuditi 5 inovativnih  i interaktivnih sadržaja u formi za koje žele da najprije misaono izrode neke nove vrijednosti (a potom i konkretno putem vještina zdravog življenja), posebno u kontekstu međusobne tolerancije, ekologije, očuvanja okoliša, očuvanja zdravlja, građanskog odgoja i obrazovanja.

Ovu izložbu sastavio je tim koji čine Lara Čvorak (fotografkinja, učenica), Tara Tomić (likovna umjetnica, učenica), Leona Shalevska (model, učenica), Ivana Černeha (mentorica, nastavnica) i Boris Krpan (dizajner, vanjski suradnik).

Finalni produkt rezultat je višemjesečnog rada na projektu koji je započeo u prosincu 2019. godine, kada su opatijski gimnazijalci počeli istraživati svijet koji nas okružuje i otkrili što je to oko nas što zahtijeva poboljšanje.

MarketingMariner keramika

Cilj izložbe je potaknuti vas na razmišljanje o vašoj ulozi u društvu, ali i odnosu koji njegujete prema samima sebi i okruženju u kojem živite.

Izložba je dostupna na poveznici https://icerneha.wixsite.com/cijenazivota

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top