Marketing
Opatija

Nogomet: Derbi kola Vinograd vs. Opatija 2:0

NK Opatija Nk Vinograd
donosimo sa sportcom.hr

U derbiju 11. kola Vinogradar je pobijedio Opatiju rezultatom 2:0.

Utakmica između dvije momčadi koje su se prošle sezone borile za titulu prvaka riješena je za pet minuta koliko je Igoru Prijiću trebalo da postigne dva pogotka, u 68. minuti Aleksandar Šolić nije iskoristio kazneni udarac.

Treneru Opatije najmanje se pričalo o igri:

– Deset kola šutim, ne pričam o suđenju, ali ovo što je danas sudac radio to je bila poezija! Izmislili su deset opsajda i penal, znate kako je izgledalo kada je Iveša izgubio živce i počeo trčati za sucem… Svi smo izgubili živce, jedva smo se smirili… Onda dobijemo drugi gol, lopta se odbije od Vlatkovića i prevari Ivešu, pa smo onda pogodili stativu, pa Šolić nije iskoristio penal… Na kraju Ismailiju iskoči rame, morao izaći deset minuta prije kraja, a obavio sam sve zamjene. Na kraju smo pali s igračem manje, mogli su zabiti još koji gol. Neka me opet kazne zbog ovoga što govorim, ali tragedija je ovo što suci rade. Nama bodovi ne trebaju, valjda se nemaju na kome iživljavati pa su nas našli. Točno je sudac znao da Kovačević i Lazić imaju pod dva žuta kartona! Neka se doma iživljavaju!

Znate kako su sudili kada smo u jednom trenutku razmišljali otići, oko penala su se svi smijali! Oni nemoćni, mi stalno stvaramo šanse, pa nam svira onakav penal! Nikoga nije bilo oko njihovog igrača kada se bacio… Komedija! Onda onaj njihov bezobrazni predsjednik viče s tribine: “Peraić vam ja dao sto penala!”. Cijelo vrijeme nas je vrijeđao, sramota! Volio bih da dođe u Opatiju! Bez obzira kako smo mi igrali, moram reći da Vinogradar nikada nije bio lošiji, govori ogorčeni Zoran Bogolin.

MarketingMNK Gorovo

Konačno je na jednom gostovanju bio pun zapisnik igrača, na klupi su sjedili korejski vratar Park Byeongseon, Josip i Toni Rudan, Flego, Matovina, Blečić i P. Kovačević:

– Izrotirao sam golmane, Iveša je dobro branio, ali bolje da nije putovao… Samo se iznervirao! Doma su ostali Krešić, Pejanović, Lucić, Ugrina, Kurilić, Jukičić… Stalno igramo bez šest, sedam igrača, zaključuje Bogolin.

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top