MarketingMariner keramika
Vijesti

[VIDEO] Požar na Preluku: Gorila garaža, tri automobila potpuno uništena

Požar na Preluku

Danas nešto iza 7 sati ujutro opatijski vatrogasci dobili su dojavu o požaru na Preluku. Požar je lokaliziran i ugašen u 8 sati i 13 minuta.

Javna vatrogasna postrojba Opatija danas je ujutro imala veliku akciju gašenja požara koji je izbio u stambenoj zgradi pored hotela Navis na Preluku. Dojava je, kako saznajemo od Igora Ravnića iz Vatrogasne postrojbe Opatija, zaprimljena rano ujutro, u 7 sati i 18 minuta. Vatrogasne ekipe odmah su izašle na teren, da bi im se nešto kasnije pridružili i vatrogasci iz Vatrogasne postrojbe Rijeka.

Na terenu je bilo ukupno pet vatrogasnih ekipa, koje su zajedničkim snagama uspjele ugasiti požar u nešto manje od sat vremena.

Izgorila tri automobila

Saznajemo kako su vatrogasci u plamenu zatekli prostor garaže i kotlovnice. Po dolasku, zgrada je evakuirana te su sve osobe udaljene od područja zahvaćenog vatrom te okolnog područja.

Požar je ugašen u 8 sati i 13 minuta, a vatrogasne postrojbe na terenu su ostale sve do 13 sati, kako bi sudjelovale u policijskoj istrazi povezanoj s događajem. Policija i dalje provodi istragu kako bi se doznao uzrok požara. Službeno priopćenje, kažu iz Policijske uprave PGŽ, bit će objavljeno do kraja dana.

Bez ozlijeđenih

Na sreću, ozlijeđenih osoba nije bilo. No, tri automobila koja su bila parkirana u garaži na Preluku – potpuno su uništena te su izgorila u cijelosti – govori Ravnić.

Gordan Filinić, zapovjednik Vatrogasne postrojbe Opatija, kaže kako su, po dolasku na teren, zatekli požar u razbuktaloj fazi. Nakon očevida će se znati točan uzrok izbijanja požara, dodaje.

MarketingMariner keramika

Više informacija s lica mjesta donosimo u videu:

 

 

55555
MarketingMALONOGOMETNA IGRAONICA

Zadnje novosti

To Top