MarketingMariner keramika
Opatija

Vezovi za jahte ispred hotela Navis do ljeta 2020.

restorani-terase.navis_-1024×539
izvor: plavakamenica.hr

Najavljena gradnja vezova ispred Navisa

Kruno Kapetanović, agilni vlasnik opatijskog five star hotela Navis, prošli je tjedan pokazivao planove za izgradnju četrdeset metara dugog pristaništa odmah ispod tog maštovito uređenog design hotela smještenog kraj mora, na izlazu iz Opatije.

Kapetanović je, naime, dobio građevinsku dozvolu za izgradnju veza koji može primiti osam jahti, ili četiri velike s dva mjesta za Navisov charter. Radovi će početi poslije ove sezone i trebali bi biti završeni do početka ljeta 2020. godine.

Navis će tako postati prvi restoran na Opatijskoj rivijeri s privatnim vezom za brodove. Što znači da će Navisov restoran početi privlačiti i nautičare koji spadaju među najbolje restoranske goste.navis vez

MarketingMariner keramika

Cijela je kornatska restoranska scena, sa svojim prilično visokim cijenama, stvorena isključivo zahvaljujući jahtašima. Nekadašnji projekt ACY-ja, najuspješniji turistički pothvat bivše države, u cijelosti je bio posvećen nautičarima. Izgradnja Navisova pristaništa dobra je vijest i za cijelu Opatijsku rivijeru jer podiže njen profil na hrvatskoj turističkoj pozornici.

 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top