MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Sport

Veterani Rijeke i Opatije odigrali utakmicu u spomen na Gorana Brajkovića

55570a3eba2c18cd33e69f27d385c0de_L
izvor: sportcom.hr

Uspomena na Gorana Brajkovića živi!

U spomen na tragično preminulog igrača Rijeke i Opatija, odigrana je tradicionalna utakmica veterana istoimenih klubova.

Utakmica se ovog puta igrala na Rujevici budući da se opatijsko igralište priprema za novu sezonu, veterani Opatije pobjedom (7:5) protiv Rijeke još su jednom dokazali da su ponajbolja veteranska momčad u županiji.

Najbitnije je bilo da su u objema momčadima igrali brojni Brajkovićevi suigrači, koji su se zajedno prisjetili igrača koji je predanim odnosom osvajao srca navijača.

Goran Brajković bio je član generacije Rijeke, koja je prije dvadeset godina izgubila titulu prvaka u zadnjem kolu protiv Osijeka (Tafra, Mijatović, Ivančić, Milinović, Čačić, Brajković (68 Balaban), Musa (85 Matsubara), Agić (73 Pilipović), Višković, Sztipánovics, Hasančić)

Najbolju utakmicu u dresu U-21 reprezentacije odigrao je iste godine na stadionu Partizana protiv tadašnje Jugoslavije, kada je mlada hrvatska reprezentacije pod vodstvom Ive Suška pobijedila s čak 6:2 (Pletikosa, Miladin, Šerić, Smoje, Vranješ, Hucika (59 Višković), Brajković, Šokota (87 Franja), Mikić, I. Leko, Deranja (78 Tomić)

MarketingMariner keramika

Brajković je 2001. godine u mandatu izbornika Mirka Jozića odigrao dvije utakmice za A-reprezentaciju na turneji po Južnoj Koreji, koja je godinu dana kasnije bila domaćin SP-a.

Uspomenu na Gorana Brajkovića četvrti puta oživjeli su:

OPATIJA
Perčić
Toto
Pavinčić
Srdoč
Hlanuda
Bubnić
Brajković K.
Šerifi
Gibičar
Zobić
Ljubović
Šimić
Šanjug
Mimica
Tončinić
Pajnić
Voditelji: Ostojić i Lončarica

RIJEKA
Bradičić
Dobrić
Božičić
Milinović
Brajković E.
Skočić
Šanjug
Mladenović
Svetec
Rački
Čaval
Mrnjaus
Kezić
Berisha
Šumberacijeka, najbolju utamicu za U-21 reprezentaciju odigrao je iste godine u Beogradu

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top