događanja

Veselje u Mošćeničkoj Dragi: Evo kako je započeo najmlađi Advent na Rivijeri

Advent Mošćenička Draga
Izvor: Facebook | TZ Mošćenička Draga

U Mošćeničkoj Dragi ove je godine po prvi puta predstavljen božićni program, a na otvorenju se, bez obzira na kišu, okupilo puno posjetitelja svih generacija. 

Jučer u 19 sati Mošćenička Draga je zasvijetlila kao nikada do sad – tisuće lampica upalile su se povodom prvog Adventa koji je Općina ikada organizirala.

Pogledajte kako je izgledalo otvorenje ovdje.

Zabava za sve generacije

Na otvorenju Adventa u Mošćeničkoj Dragi pojavilo se mnoštvo mladih i onih starijih, a svi su uživali u kuhanom vinu, fritulama i dobroj glazbi. Mnogi su poveli svoje najmlađe koji su se zabavljali, plesali i igrali, dok su odrasli uživali uz zvuke domaćih i stranih pjesama u izvedbi Dellboys kvarteta.

Svečanim paljenjem lampica, bogat Adventski program u Mošćeničkoj Dragi tek je počeo. Posjetitelje tijekom prosinca očekuje još puno dobre zabave.

Prosinac u Mošćeničkoj Dragi

U ponedjeljak, 6.12. u 18 sati, na Mikulu će biti organiziran doček Sv. Nikole uz podjelu darova, čemu se mnogi već naveliko vesele. Također, u najavi je i blues rock session na kojem nastupaju Riccardo Staraj & Midnight blues band, Mauro Staraj, Edi Maružin & Edi east trance blues band. Koncert će biti održan u petak, 10. prosinca s početkom u 19 sati.

Brojni događaji povodom Adventa još su pred stanovnicima i posjetiteljima Mošćeničke Drage. Božićni koncert Tuhtan dua, zakuska uz friganu ribu i nastup grupe Josipyensis samo su neki od njih. Pročitajte više o programu najmlađeg Adventa na Rivijeri u tekstu.

Pogledajte isječak s nastupa Dellboys Kvarteta ovdje.

Program se održava pod pokroviteljstvom Turističke zajednice općine Mošćenička Draga, Općine Mošćenička Draga i Zajednice Talijana općine Mošćenička Draga.

55555

Zadnje novosti

To Top