MarketingMariner keramika
Opatija

Vera Aničić i Domagoj Tramontana na čelu opatijskih nezavisnih

unnamed (1)

Oformljen Klub nezavisnih vijećnika

Nakon konstituirajuće sjednice opatijskog Gradskog vijeća oformljen je i Klub nezavisnih vijećnika kojega čine vijećnici nezavisne liste Ive Dujmića: Vera Aničić, Zorica Sergo, Vladimir Brnečić, Igor Sablić i Domagoj Tramontana. Za predsjednika Kluba izabran je vijećnik Domagoj Tramontana.

Drago mi je da ovdje mogu vidjeti mnoga nova, mlada lica iz različitih političkih opcija koja će ovom tijelu donijeti jednu novu energiju. Međutim građanima je dosta politike i prepucavanja nas koji se njome bavimo. Vrijeme je da svi zajedno počnemo raditi za boljitak naših sugrađana i Grada Opatije. Nudimo ruku suradnje gradonačelniku i njegovom timu te smo zato podržali izbor predsjednice Gradskog vijeća dr. sc. Neve Slani. No, to nipošto neće biti bianco podrška. Bit ćemo glasna i konstruktivna oporba, a gradonačelnika ćemo redovito podsjećati na realizaciju izbornih obećanja te ćemo biti vrlo kritični prema potezima za koje smatramo da nisu u interesu naših sugrađana, rekao je Tramontana u svom prvom obraćanju na konstituirajućoj sjednici.

Za potpredsjednicu Gradskog vijeća izabrana je Vera Aničić koja je u proteklom mandatu obnašala dužnost zamjenice gradonačelnika Ive Dujmića.

MarketingMariner keramika

Zahvaljujem se kolegama vijećnicima na izboru za potpredsjednicu vijeća. Drago mi je što ću svoju političku karijeru nastaviti kroz vijećničke klupe jer smatram da svi zajedno možemo mnogo toga dati za Opatiju. Iz ureda gradonačelnika nosim mnogo znanja i iskustva koje ću prenijeti kroz rad u Gradskom vijeću. Jasno želim naglasiti kako ćemo mi nezavisni, članovi političke opcije koja je dobila najviše glasova na proteklim izborima, inzistirati na provođenju našeg izbornog programa i realizaciji započetih projekata, ističe Aničić.

Klub nezavisnih vijećnika će Gradskom vijeću inzistirati na poštivanju stručnih kompetencija i iskustva ljudi koji će biti predloženi u radna tijela Gradskog vijeća. Svoj plan rada i političke aktivnosti uskoro će predstaviti javnosti kako bi što više novih mladih sugrađana okupili u rad Kluba.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top