MarketingMNK Gorovo
Sport

Veliki turnir nogometa na pijesku u Ičićima

odbojka na pijesku

Prijavite se već danas

Za sve ljubitelje ljetnih užitaka u subotu 17. 8. 2019.u sklopu manifestacije “Dani Ičića” po prvi puta se održava turnir nogometa na pijesku “Ičići open 2019.”

Za organizaciju ovog događaja su zaslužni dečki iz MNK Gorovo uz podršku Mjesnog odbora Ičići. Turnir se igra s po 3 igrača u polju bez golmana uz mogućnost prijave jednog rezervnog igrača. Jedna utakmica trajat će 15 minuta.

Kotizacija po igraču iznosi 50 kuna pri čemu u kotizaciju ulazi i bon za prehranu za svakog prijavljenog igrača. Na turniru mogu nastupiti kako muške tako i ženske ekipe. Prijave se mogu izvršiti na licu mjesta, ali organizatori predlažu da se svi sudionici prijave na brojeve telefone  0919420838 ili 0981628712 kako bi mogli unaprijed složiti raspored. Nagrade za najbolje pripremio je pokrovitelj turnira Ožujsko pivo.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Drago mi je da će se na Opatijskoj rivijeri po prvi puta održati turnir nogometa na pijesku. Ovaj predivan sport popularan je u nogometnim zemljama poput Brazila i Španjolske te se nadamo da će Hrvatska uskoro zauzeti važno mjesto na zemljopisnoj karti barem što se tiče nogometa na pijesku. Zahvaljujemo se Mjesnom odboru Ičići i našim glavnim pokroviteljima Ožujskom pivu koji su prepoznali ovaj naš projekt. Veselimo se početku turnira i što drugo reći na kraju nego – Vidimo se u subotu“, rekao je organizator turnira Igor Mirić. 

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top