MarketingMariner keramika
Matulji

Vedran Kinkela kandidat SDP-a za načelnika Općine Matulji

FOTO 1
foto: SDP Matulji

Vedran Kinkela kandidat je SDP-a za načelnika Općine Matulji

Mladi odvjetnik s iskustvom rada u izvršnoj vlasti predstavio je svoju kandiduru danas na konferenciji za medije na kojoj su sudjelovali i Slobodan Juračić, predsjednik OO SDP-a Matulji te članovi – Dean Frlan, Tatjana Margan, Eduard Baćić i Radoslav Medica.
Kinkela je kandidat koji unosi novu, svježu energiju na matuljsku političku scenu, ali i osoba s dovoljno iskustva, s obzirom da je 2016. i 2017. bio zamjenik načelnika Općine Matulji. Kinkela je, prema riječima članova SDP-a Matulji, nastavak postojećih razvojnih programa SDP-ovog vođenja općine u proteklih 12 godina, ali i osoba s novim idejama i pogledima na smjer razvitka Općine. Stanovnici Općine su ga imali prilike upoznati kroz njegov angažman na mjestu zamjenika općinskog načelnika, posebice u komunalnom resoru i području gospodarstva, ali i kao općinskog vijećnika te predsjednika Odbora za poslovni prostor, stambene poslove i imovinsko-pravna pitanja. Uz društveni i javni rad, Vedran godinama gradi i uspješnu odvjetničku karijeru.

FOTO 1

foto: SDP Matulji

Vedran Kinkela, kandidat za načelnika Općine Matulji:
Hvala kolegama na povjerenju za ovu utrku nakon koje će građani Matulja donijeti odluku tome kako žele da izgleda njihova budućnost. Prihvatio sam izazov jer sam vidio da postoji puno prostora da se kroz rad u javnoj upravi poboljša život i standard svih mještana naše lijepe općine. SDP se dosad dokazao kao uspješna i dosljedna stranka, koja zna i može realizirati važne projekte kao što su Zdravstveni centar, Školska sportska dvorana, proširenje kapaciteta dječjih vrtića i uređenje škola, obnova Memorijalnog  centra Lipa  pamti,  izgradnja amfiteatra, a pritom i brinuti o razvoju gospodarstva i životnog standarda mještana. To su izvrsni temelji na kojima s novom energijom možemo napraviti velike stvari.
Svoje iskustvo, znanje i vještine koje sam stekao kroz svoj politički angažman, ali i kroz profesionalnu odvjetničku karijeru, uspješno ću primijeniti kao načelnik Općine Matulji. Ali, ključna će tu biti suradnja s građanima. Mještani ove općine najbolje znaju što im treba i koji ih problemi muče. Općinska uprava tu je da im bude na usluzi, ne samo da sasluša svakog mještana, već i da se maksimalno angažira na rješavanju svih njihovih potreba, od onih najmanjih problema pa sve do kapitalnih projekata koji će se realizirati na dobrobit svih žitelja općine.
Naravno, nitko to ne može napraviti sam. Zato sam sretan na podršci kolega iz SDP-a, jer znam da ova stranka u Matuljima ima iznimno kvalitetne pojedince, ljude s velikim znanjem i iskustvom u svim segmentima javnog djelovanja, a koji su spremni „zasukati rukave“ i to znanje i iskustvo staviti u službu rada za opće dobro.

MarketingMariner keramika

 

Izvor: SDP Matulji

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top