MarketingMariner keramika
Regija

Valamar predstavlja nove prilike za zapošljavanje

VALAMAR

Hrvatska turistička kompanija u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje svim potencijalnim zaposlenicima predstaviti će otvorena radna mjesta i prednosti rada u Valamar Rivieri

Valamar Riviera, lider u odmorišnom turizmu i vodeća kompanija u hrvatskom gospodarstvu, ove će godine u visokoj sezoni zapošljavati gotovo 7.000 djelatnika u svojim hotelima, ljetovalištima i kampovima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika.

U suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Valamar će u Rijeci i Delnicama predstaviti otvorena radna mjesta i pogodnosti rada u najvećoj hotelskoj kompaniji u Hrvatskoj. Posjetitelji će tako imati priliku saznati detalje o uvjetima rada, smještaju te mogućnostima razvoja karijere u turizmu.

Predstavljanje će se u Rijeci održati u petak, 18. siječnja, u prostorijama HZZ-a s početkom u 11 sati.

Valamar provodi čak 21 program nagrađivanja zaposlenika, nudi redovne stimulacije te osigurava više od 22 sata edukacija i treninga po zaposleniku a svim sezonskim radnicima koji u Valamarove destinacije dolaze raditi iz drugih dijelova Hrvatske i regije osiguran je kvalitetan smještaj te tri obroka dnevno na teret poslodavca. Samo u posljednje dvije godine u hotele za zaposlenike „Kuća Valamar“ uloženo je više od 60 milijuna kuna.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Želite li stalni posao, napravite prvi korak, jer sezonski posao je upravo to, prvi korak za stalni cjelogodišnji posao, a Valamar, kao najveći poslodavac u turizmu, za 2019. godinu nudi 1.200 ugovora za stalnog sezonca u okviru V+3 programa i 300 novih ugovora za stalni radni odnos.

Kao velika kompanija koja se brzo razvija i raste, Valamar Riviera zapošljava djelatnike i stručnjake raznih profila. Od IT stručnjaka, specijalista za marketing, brand management, prodaju, financije, upravljanje investicijskim projektima do raznih zanimanja u operacijama poput konobara, recepcionara i spremačica, te brojne specijaliste kao što su kuhari, slastičari ili sommelieri. Upravo je zato rad u Valamaru prilika za razvoj karijere, a ne samo prilika za jednokratnu zaradu preko ljeta.

Prema istraživanju portala MojPosao Valamar Riviera je TOP Poslodavac u turizmu u Hrvatskoj.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top