MarketingMNK Gorovo
Regija

Valamar predstavlja nove prilike za zapošljavanje

VALAMAR

Hrvatska turistička kompanija u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje svim potencijalnim zaposlenicima predstaviti će otvorena radna mjesta i prednosti rada u Valamar Rivieri

Valamar Riviera, lider u odmorišnom turizmu i vodeća kompanija u hrvatskom gospodarstvu, ove će godine u visokoj sezoni zapošljavati gotovo 7.000 djelatnika u svojim hotelima, ljetovalištima i kampovima od Istre i Kvarnera do Dubrovnika.

U suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Valamar će u Rijeci i Delnicama predstaviti otvorena radna mjesta i pogodnosti rada u najvećoj hotelskoj kompaniji u Hrvatskoj. Posjetitelji će tako imati priliku saznati detalje o uvjetima rada, smještaju te mogućnostima razvoja karijere u turizmu.

Predstavljanje će se u Rijeci održati u petak, 18. siječnja, u prostorijama HZZ-a s početkom u 11 sati.

Valamar provodi čak 21 program nagrađivanja zaposlenika, nudi redovne stimulacije te osigurava više od 22 sata edukacija i treninga po zaposleniku a svim sezonskim radnicima koji u Valamarove destinacije dolaze raditi iz drugih dijelova Hrvatske i regije osiguran je kvalitetan smještaj te tri obroka dnevno na teret poslodavca. Samo u posljednje dvije godine u hotele za zaposlenike „Kuća Valamar“ uloženo je više od 60 milijuna kuna.

Marketing

Želite li stalni posao, napravite prvi korak, jer sezonski posao je upravo to, prvi korak za stalni cjelogodišnji posao, a Valamar, kao najveći poslodavac u turizmu, za 2019. godinu nudi 1.200 ugovora za stalnog sezonca u okviru V+3 programa i 300 novih ugovora za stalni radni odnos.

Kao velika kompanija koja se brzo razvija i raste, Valamar Riviera zapošljava djelatnike i stručnjake raznih profila. Od IT stručnjaka, specijalista za marketing, brand management, prodaju, financije, upravljanje investicijskim projektima do raznih zanimanja u operacijama poput konobara, recepcionara i spremačica, te brojne specijaliste kao što su kuhari, slastičari ili sommelieri. Upravo je zato rad u Valamaru prilika za razvoj karijere, a ne samo prilika za jednokratnu zaradu preko ljeta.

Prema istraživanju portala MojPosao Valamar Riviera je TOP Poslodavac u turizmu u Hrvatskoj.

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top