MarketingModerato
Đir

Utakmice HNK Rijeka dostupne i na aplikaciji MaxTv To Go

rjk45

HNK Rijeka je u suradnji sa Hrvatskim telekomom, službenim sponzorom Prve HNL, za sve pretplatnike HNK Rijeka u sezoni 2019./2020. pokrenuo i omogućila besplatan pristup MaxTv To Go mobilnoj aplikaciji (Apple i Android) putem  vouchera  gdje možete do 31. srpnja ove godine pratiti sve prvoligaške utakmice HNK Rijeke. Iako se nažalost utakmice još uvijek održavaju bez prisutstva gledatelja i naše vjerne publike, najmanje što možemo u ovom trenutku je dati podršku i bodriti našu Rijeku do novih pobjeda  putem ove online platforme ili klasičnim TV pristupom

Za dobivanje svog pretplatničkog vouchera tj. korisničkih podataka (korisničko ime i šifra) za MaxTv To Go mobilnu aplikaciju, sve što trebate je poslati svoje jedinstvene pretplatničke podatke sa svojeg godišnjeg kompleta ulaznica putem maila na shop@nk-rijeka.hr i to:

–    ime i prezime,
–    datum rođenja
–    pretplatnički broj sa kartice kod barkoda (počinje sa 102…….)
–    odgovor DA / NE za eksluzivnu i specijalnu ponudu Hrvatskog Telekoma osmišljenu specijalno samo za postojeće pretplatnike 1.HNL (privola u prilogu)

te će se povratno dostaviti Vaši MaxTv To Go korisnički podaci na mail.

Zatim je potrebno skinuti MAXtv To Go aplikaciju na računalo, tablet, mobitel, ili smart TV da biste gledali ponuđene sadržaje. Među njima su i ogledi domaćih nogometnih klubova u državnom prvenstvu, a sve se prikazuje u HD rezoluciji.

MarketingModerato

Za više detalja oko pristupa platformi molimo pročitajte detaljnije upute u prilogu a za sve probleme oko pristupa ili neispravnih/nevažećih pristupnih podataka na raspolaganju stojimo na vašem raspolaganju na shop@nk-rijeka.hr  ili kontaktirajte direktno RM4@t.ht.hr.

Via Fiuman.hr

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top