MarketingMariner keramika
događanja

Ususret Dori

20200226_083441
izvor: opatija.hr

U emisiji  “Dobro jutro, Hrvatska”

U današnjem izdanju emisije „Dobro jutro, Hrvatska“ u javljanju uživo iz opatijskog hotela Ambasador gradonačelnik Grada Opatije Ivo Dujmić, ususret vikendu u kojem će se održati Glazbeni dani HRT-a i Dora u Opatiji, uručio je ulaznice za ove glazbene manifestacije dugogodišnjoj gošći Opatije, gospođi Mili Ajzenštajn Stojić i gospodinu Marinu Cvetkoviću.

Gospođa Ajzenštajn Stojić ima 98 godina, velika je obožavateljica popularnog izbora za pjesmu Eurovizije te je bila na svim do sada održanim Dorama u Opatiji. Prije 3 godine uručena joj je nagrada TZ-a Opatija povodom 70.- og dolaska u naš grad. Inače, gospođa tijekom zimskih mjeseci boravi u Hotelu Ambasador. Gospodin Marin Cvetković, otac je poginulog hrvatskog branitelja Marina Cvetkovića, Opatijca po kojem Sportska dvorana Marino Cvetković, u kojoj će se drugu godinu zaredom održati Dora, nosi ime. Marino je bio opatijski košarkaš, a poginuo je u prosincu 1991. na ličkom ratištu u dobi od 23 godine.

I ovom prilikom u emisiji je istaknuta sjajna suradnja Grada Opatije i HRT-a koja je rezultirala vraćanjem popularnog Festivala u Opatiju.

 

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top