Marketing
Lovran

Uspješno proveden “Lovranski tjedan solidarnosti”

lovran

Cilj ove humanitarne akcije je prije svega pomoći Liburnijskoj socijalnoj samoposluzi darivanjem osnovnih prehrambenih, higijenskih i ostalih potrepština za potrebite, te dodatno senzibilizirati javnost i pravne subjekte da se u što većem broju uključe u pomaganje istima.

Na inicijativu društveno odgovorne tvrtke Stubice d.o.o. Lovran sa pokroviteljem i organizatorom GD Crveni Križ Opatija – aktiv Lovran te njihovim partnerima, volonterima i zaposlenicima uz pokroviteljstvo Općine Lovran, nastavlja se humanitarna akcija pod nazivom “Lovranski tjedan solidarnosti 2019.”. Sama akcija je provedena od utorka, 10. do petka 13. prosinca 2019. god. u prostoru Kina Sloboda, Tržnice Lovran i Galerije Laurus.

Prema podacima dobivenim od predstavnika GD Crvenog Križa Opatija – aktiv Lovran, rezultat ove akcije je darovanih 448 artikala.

U humanitarnoj akciji sudjelovali su:

MarketingMNK Gorovo
  1. Općina Lovran i njeni zaposlenici
  2. Stubica d.o.o. Lovran i njeni zaposlenici
  3. Futura Trade d.o.o. Lovran i njeni zaposlenici
  4. Restoran Knezgrad – Lovran i njihovi zaposlenici
  5. Udruga Maslina, podružnica Lovran i njeni članovi
  6. Udruga Snežnik – Lovran i njeni članovi
  7. Udruga grupe građana Lovran, Drago Korošak
  8. Dječji vrtić Opatija – podružnica Lovran (djeca, odgajatelji i zaposlenici)
  9. Zajednica sportskih udruga Lovran i njihovi članovi
  10. Editus d.o.o., distributer animiranog filma za djecu
  11. Klub 60 + Opatija
  12. Udruga Kulturni Front
  13. Klub Mladih / GCK
  14. Stručni predavači iz područja epidemiologije, nutricionizma, voditelji kreativnih radionica i radionica društvenih igara, osobe koje su vodile razne edukacije o zdravlju, prvoj pomoći i svakodnevno obavljale mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi.

“Od sveg srca se zahvaljujemo građankama  i građanima Općine Lovran koji su se odazvali i nesebično pomogli realizaciji ovog projekta. Posebno se  zahvaljujemo Puhačkom orkestru Lovran i KUD Lovor Lovran, a koji su na našu zamolbu imali veliku želju da održe zajednički nastup, te na taj način doprinesu i zahvale se svima onima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji. No na žalost, nismo bili u mogućnosti zbog tehničkih razloga to ovog puta ostvariti. Sve u svemu, naš cilj je ostvaren, stoga ostajemo predani da i u budućnosti pomažemo potrebitima”, poručio je direktor KD Stubica Branko Stošić.

55555

Zadnje novosti

To Top