MarketingMNK Gorovo
Turizam

Uspješno predstavljen Advent na Kvarneru

korzo-advent2015_autor_rino_gropuzzo
FOTO: croatia.hr

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Austriji i TZ Kvarnera uspješno su predstavili jesensko-zimsku ponudu Kvarnera u sklopu posebne prezentacije „Advent i užitak uz dašak mora u Kvarnerskom zaljevu“ održane u Beču.

Prezentaciju je svečano otvorila njezina ekscelencija dr.sc. Vesna Cvjetković, veleposlanica Republike Hrvatske u Austriji, nakon čega se uzvanicima obratio Branimir Tončinić, novi direktor Predstavništva HTZ-a u Austriji. Predstavnici TZ Kvarnera posebno su se zahvalili bivšem direktoru predstavništva Ranku Vlatkoviću na izvrsnoj suradnji i zaslugama za odlično pozicioniranje austrijskih gostiju na Kvarneru gdje zauzimaju treće mjesto sa udjelom od 11,3 posto u noćenjima.

Ova prezentacija ponovno je ukazala na važnost promocije Kvarnera na austrijskom tržištu zbog blizine, pogodne klime i izvrsne gastro ponude. Tako je zdravstvena i lječilišna ponuda Thalassotherapije u Opatiji i Crikvenici te Lječilišta na Lošinju, adventska događanja na Kvarneru s posebnim naglaskom na „Advent u Opatiji“ i gastronomska ponuda vrhunskih kvarnerskih restorana bila odlično prihvaćena od strane austrijskih partnera.

Prezentaciji su prisustvovali prodajni agenti specijaliziranih agencija za postsezonska i lječilišna putovanja te brojni novinari općih austrijskih glasila i specijaliziranih magazina. Preko 40 prisutnih uzvanika kušali su kvarnerske specijalitete poput krčkih šurlica, paštete „Krčke kuće pršuta“ i Rabsku tortu.

MarketingMNK Gorovo

izvor: htz.hr

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top