MarketingMariner keramika
Opatija

Uskršnji praznici u znaku nove dramske radionice za djecu u Gervaisu

Centar Gervais Opatija, Festival Opatija, Foto Luigi Opatija, Pr

Nakon uspješno održane dramske radionice za djecu mlađeg osnovnoškolskog uzrasta u veljači ove godine, novi ciklus, ovoga puta za starije osnovnoškolce, održat će se za vrijeme uskršnjih praznika, od 19. do 23. travnja u opatijskom centru Gervais.

Voditeljica radionice je hrvatska glumica, redateljica, producentica i dramska mentorica Petra Radin iz kazališta Tvornica lutaka, Zagreb. Djeca će pod njenim vodstvom samostalno napraviti cijelu kazališnu predstavu – od teksta, scenografije i kostimografije – koju će naposljetku postaviti na velikoj sceni i predstaviti publici u subotu, 23. travnja u centru Gervais.

Dramske radionice dio su nastojanja Festivala Opatija u razvoju buduće mlade publike koja ovim putem na neposredniji način dolazi u dodir s čarolijom kazališta. Dojmovi i komentari s radionice u veljači i više su nego pozitivni, jako nam je drago da su roditelji prepoznali ove programe s kojima ćemo zasigurno nastaviti i ubuduće, naveo je Ernie Gigante Dešković, ravnatelj Festivala Opatija.

Sudjelovanje na radionici se ne naplaćuje. Prijave s imenom, prezimenom i godištem djeteta zainteresirani mogu poslati na mail: [email protected]

MarketingMariner keramika

Radionica počinje u utorak, 19. travnja u 10 sati u centru Gervais (Nikole Tesle 5, Opatija). Broj sudionika je ograničen.

Izvor: Grad Opatija

55555
MarketingNovax

Zadnje novosti

To Top