MarketingMNK Gorovo
Opatija

Uređen okoliš budućeg Bread & Burger bara

Paviljon

Bread & burger bar Romero na Slatini u Opatiji u sklopu kojeg će se također nalaziti autobusna čekaonica, garderoba i javni toalet uskoro će otvoriti svoja vrata. Portal Fiuman.hr javlja kako su u tijeku su sitni finalni radovi na uređenju okoliša. 

Tijekom petka se tako odvijala mala radna akcija u dječjem parku na Slatini koji se nalazi odmah uz Romero, a svoje snage su udružili mnogi. Članovima mjesnog odbora Vasanska na čelu s predsjednikom Mladenom Žigulićem pridružio se opatijski pročelnik za komunalni sustav Filip Vlah, kao i Igor Marijanović, vlasnik Ružmarina pod čijom “kapom” se otvara Romero.

Sudjelovali su također djelatnici gradske tvrtke Parkovi koji su uređivali okoliš, a svi koji su “zasukali rukave” mogli su među prvima degustirati hamburgere i ostale proizvode koji će se nuditi u Romeru.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Tijekom noći u petak na subotu stigla je i konstrukcija paviljona koji je montiran, a u narednim danima on će se potpuno urediti i staviti na raspolaganje svim građanima i gostima Opatije.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top