MarketingModerato
Sport

Uprava NK Opatija uputila javni poziv za prikupljanje građe za monografiju

NK Opatija

Uprava NK Opatija uputila je javni poziv, koji prenosimo u cijelosti:

“Poštovani sugrađani i simpatizeri Nogometnog kluba Opatija, dragi članovi,

Uprava Nogometnog kluba Opatija odlučila je povodom obilježavanja 111. godišnjice kluba, koja će se proslaviti u rujnu 2022. godine, izdati klupsku monografiju. Kako je riječ o izuzetno zahtjevnom projektu kojim se želi čim cjelovitije „ispričati“ iznimno bogata, ali i kompleksna klupska povijest, koja je posljednji put dokumentirana u drugom izdanju klupske monografije zaključno sa 1986. godinom, pred „istraživačkim timom“, grupom autora koji su se prihvatili izrade monografije, veliki je i ozbiljan posao.

U nastojanju da autori monografije što kvalitetnije odrade tu zadaću, ovim putem molimo za pomoć javnost koja je na bilo koji način osvjedočila, zabilježila ili u starim ladicama eventualno pronašla „komadić“ povijesti opatijskog nogometa da se uključi u ovaj projekt izrade treće klupske monografije.

Pozivamo sve one koji na bilo koji način mogu doprinijeti, sudjelovati u kreiranju pisanog traga opatijske nogometne povijesti da dostave/posude svoje uspomene, novinske članke, fotografije, navijačke rekvizite i slične predmete/sadržaje koji su obilježili neku eru u povijesti kluba. Svi dostavljeni materijali pažljivo će biti dokumentirani te vraćeni donositelju te u monografiji navedena imena osoba koje su ustupile fotografiju/dokument.

Rok za dostavu materijala/predmeta/sadržaja je 1. srpnja 2021. godine, a mogu se dostaviti u Upravu Nogometnog kluba „Opatija“ svakog petka od 17 do 19 sati, u fotografske radnje Foto Kurti u Opatiji (Maršala Tita 63) i Rijeci (Užarska 20) svakim radnim danom od 8 do 19 sati, kao i na e-mail: [email protected].

Unaprijed zahvaljujemo svima onima koji će se uključiti u realizaciju ovog projekta i veselimo se suradnji!

MarketingModerato

Uprava NK Opatija”

 

 

 

55555
MarketingZlatko Komadina

Zadnje novosti

To Top