Marketing
Opatija

Upisi u Malu planinarsku školu

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
foto: www.pd-glasistre.hr/

Planinarsko društvo „Opatija“ poziva djecu između 9 i 12 godina da se upišu u 3. Malu planinarsku školu, koju organizira u ožujku i travnju 2020. godine. Maksimalan je broj sudionika 30. Polaznici će steći osnovna znanja o planinarskoj opremi, orijentaciji, kretanju i boravku u planini, planinarskoj etici i ponašanju, planiranju izleta, povijesti planinarstva i alpinizma, osnovama meteorologije i opasnostima u planini te se upoznati s osnovama penjanja i speleologije.

Predavanja se održavaju uglavnom u Planinarskom domu „Poklon“, kojim Planinarsko društvo „Opatija“ upravlja, a tek manjim dijelom u opatijskoj Vili „Antonio“.

Glavni dio aktivnosti održava se na otvorenome na području Učke, a organiziran je i jedan izlet vlakom. Svi su izleti jednodnevni, osim zadnjeg vikenda, kada će se održati dvodnevna vježba i polaznici moraju obvezatno prespavati u Planinarskom domu „Poklon“.

Moguće je primiti samo 30 kandidata, pa će se sve prijave uvažavati redoslijedom zaprimanja. Zbog potencijalno velikog interesa, a radi maksimalne pravednosti zaprimanja prijava, one se primaju isključivo putem službene adrese elektroničke pošte Društva (pdopatija1950@gmail.com), gdje treba biti obavezno navedeno:

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Prijava na MPŠ 2020. (preporuča se staviti u naslov e maila)
ime i prezime djeteta
godine djeteta (u zagradi navesti datum rođenja)
ime i prezime prijavitelja (roditelja/skrbnika)

Školarina iznosi 150,00 kn. Više informacija može se doznati od voditeljice Škole Ivane Eterović (098/176-3498).

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top