MarketingMNK Gorovo
Opatija

Unplugged Festival Ičići

New Project (1)

Nastup bendova raznih glazbenih opusa na Unplugged Festivalu u Ičićima

U petak, 12. srpnja, treću godinu zaredom, čitavo mjesto prožimat će kombinacija ugodnih zvukova, uz nastupe desetak bandova na punktovima svih ugostiteljskih objekata u Ičićima.

Unplugged Festival, u organizaciji Tz mjesta Ičići, zamišljen je kao promocija brojnih izvedbi rock, jazz, blues, bossa nova i swing varijanti, taktova polki i valcera, ali i etno izričaja klapskog pjevanja, od kojih većina ima bazu upravo u autentičnim izvedbama mnogobrojnih lokalnih izvođača.

Glavni dio ove glazbene večeri pripala je sastavu Lili Gee, etabliranom na domaćoj, ali i sve više inozemnoj sceni. Lidija Graovac, nekadašnja pjevačica još jednog kultnog banda, Soulfingers, nastavlja samostalno pod umjetničkim imenom Lili Gee. Uz pratnju glazbenika Miroslava Odaka i ostalih članova banda čeka nas još jedna izvrsna interpretacija.

Koncert je zakazan za 21.00 sat na glavnoj plaži, a ostali će svoj program započeti već u 19,00 sati na različitim lokacijama – to su Rani Mraz, Duo Timeless, Blu:Kanu, Duo Lemon Jazz, Trio Barcode, Kvartet Liburnija i Klapa Baladur.

MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Raspored izvedbi i lokacije

Plakat-Unplugged-festival-IČIĆI-2019-tisak

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top