događanja

Umjetnički paviljon Juraj Šporer pretvoren u „Mali grad velikog srca“

Zagrizi u bajku

Opatijski Šporer postaje “Mali grad velikog srca”

Ustanova Festival Opatija ove je zime opatijski Umjetnički paviljon Juraj Šporer pretvorila u „Mali grad velikog srca“. Naime, za najmlađe posjetitelje pripremili su mnoštvo prigodnih kreativnih radionica, kazališnih predstava, animacija i opatijsku premijeru gastro-kazališnog performansa „Zagrizi u bajku“.

Radionice započinju u nedjelju, 5. prosinca posjetom Svetog Nikole

Vesele radionice uključuju niz zabavnih aktivnosti i animacija za djecu: izradu božićnih čizmica, snježne kugle, božićnih ukrasa i bon-ton ponašanja za stolom.

Kazališne predstave za djecu „Larina božićna bajka i Djed Božićnjak“ i „Šlampavi Djed Božićnjak“ u izvedbi zagrebačke Tvornice lutaka djeci će na maštovit, zabavan i poučan način predstaviti prave božićne vrijednosti.

Zagrizi u bajku

Kazališna poslastica, u doslovnom i prenesenom smislu, na programu je u nedjelju, 19. prosinca kada se Šporeru premijerno održava gastro-kazališni performans „Zagrizi u bajku – Božić kod Ivice i Marice“ koji je spojio tri kreativne žene iz sasvim različitih područja: Petru Radin, kazališnu redateljicu i glumicu, Sandru Rončević, gurmanku, food blogericu (O slanom i slatkom) i autoricu kuharice, te Moranu Zibar, kvizašicu i lovkinju iz HRT-ova kviza Potjera.

Vrhunac „Malog grada velikog srca“  biti će 30. prosinca uz ludu novogodišnju disko zabavom s božićnim maskotama i DJ-a Maria Kovača.

55555

Zadnje novosti

To Top