Marketing
Opatija

Ulaznice za Maškarani klapski maraton su rasprodane, sve je spremno za spektakl!

MAŠKARANI KLAPSKI MARATON

U žiriju i Tony Cetinski

Maškarani klapski maraton, jedno je od najveselijih i najzabavnijih karnevalskih događanja na Kvarneru, ove godine obilježava svoju 11. godinu postojanja, a organizator najavljuje najveći spektal dosad. Ove se godine manifestacija vraća u Sportsku dvoranu “Marino Cvetković” u Opatiji i to točno na Valentinovo, 14. veljače, s početkom u 20 sati. I ove će godine poznate napjeve zapjevati poznate klape, ali s nekim novim, zanimljivim, dosjetljivim tekstovima i aranžmanima, onako kako to već puno desetljeće oduševljava brojnu publiku. Foto Luigi Opatija, Karneval 2019, Grad Opatija, Maškarani klapski maraton 2019 (10)

Poznati su svi izvođači, ali i nazivi pjesma, pa će tako ove godine na ovom spektaklu, pod ravnanjem nezaobilaznog voditeljskog dvojca Marija Lipovšeka Battifiace i Dražena Turine Šajete, zapjevati:

  • Klapa Teha Cres – “Kokolinda 2. dio (Oproštajna)”
  • Klapa Reful Rijeka – “Maškare su prišle”
  • Klapa Trogirski kanti – “Grintavica”
  • Klapa Grobnik – “Mi imamos mnogos problemos”
  • Klapa Kolura Split – “Ta tvoja xemlja mala”
  • Klapa Mirakul Opatija – “Don Žuan”
  • Klapa Kamelija Opatija – “Samo bla, bla, bla”
  • Muška klapa Kastav – “Izbor hrvatskega supertalenta”
  • Klapa Skalin Matulji – “Opatija stars”
  • Klapa Valdibora Rovinj – “Dobili smo presidente, mejo de njente”.Foto Luigi Opatija, Karneval 2019, Grad Opatija, Maškarani klapski maraton 2019 (10)

Podsjetimo, svaka klapa je maskirana, izvodi po jednu skladbu prepoznatljive melodije ali sa novim i šaljivim tekstom, a nemali je broj klapa koje pripremaju i posebne scenografije i koreografije, na oduševljenje uvijek veselo raspoložene publike. Nastupe klapa ocjenjuje i ocjenjivački sud, ali glasuje i publika pa se tako dijele po tri nagrade ocjenjivačkog suda i tri nagrade publike. I ove godine će u ocjenjivačkom sudu sjediti brojna poznata lica, pa tako ove godine možemo najaviti da će odluke donositi: Nikola Peršić, Robert Ferlin, Eduard Kišić, Andrej Baša, Mario Mlinarić, Betty Jurković, Jadranka Čubrić, Marina Medarić, Daniela Grlaš, Vera Aničić,Tamara Brusić, a najnovija je vijest da će im se pridužiti i pjevačka zvijezda Tony Cetinski.

Osim natjecateljskog dijela organizator priprema nastup Ženske klape Volosko, kao i revijalni dio u kojem će klapa Baladur izvesti neke od najljepših hrvatskih ljubavnih skladbi te tako dati poseban obol valentinovskom izdanju klapskog maratona. No, ni to nije sve, poseban vizualni i audio pečat atmosferi će dati i zvončari pa će tako dvoranom prodefilirati Frlanski i Žejanski zvončari.Foto Luigi Opatija, Karneval 2019, Grad Opatija, Maškarani klapski maraton 2019 (10)

Marketing

Ulaz se za publiku otvara u 19 sati, a organizator poziva publiku da dođe na vrijeme kako bi na vrijeme zauzela svoje mjesto jer će od samog početka programa biti posebno veselo.

Ne treba sumnjati da će jubilarno izdanje ove popularne manifestacije iznova oduševiti publiku,  a organizatori pozivaju svih da uživaju, kako u klapskoj pjesmi, tako i u zabavi, smijehu i svemo onome što ova jedinstvena manifestacija nudi.

Foto: fFoto Luigi Opatija

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top