MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja
Crna kronika

Uhvaćen kradljivac bicikla

BIC1-MALA

Zahvaljujući pravovremenoj dojavi i angažmanu opatijskog građanina koji je vidio počinitelja, 37-godišnjaka su policijski službenici pronašli ubrzo po počinjenju kaznenog djela i uhitili

Policijski službenici Policijske postaje Opatija proveli su kriminalističko istraživanje i kazneno prijavili 37-godišnjeg hrvatskog državljanina. Sumnjiči se za počinjenje kaznenog djela krađe bicikla što ga je počinio u ponedjeljak, 13. srpnja u večernjim satima, iz otvorene garaže na području Opatije.

Zahvaljujući pravovremenoj dojavi i angažmanu opatijskog građanina koji je vidio počinitelja, 37-godišnjaka su policijski službenici pronašli ubrzo po počinjenju kaznenog djela i uhitili.  Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osim predmetne krađe bicikla vrijednosti oko pet tisuća kuna, istovrsna kaznena djela počinio tijekom mjeseca ožujka i travnja na zagrebačkom području te je za njih također kazneno procesuiran.

Zbog navedenog kaznenog djela krađe, 37-godišnjak je  kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu, stoji u priopćenju PU Primorsko goranske.

Foto: PU/ilustracija

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top