MarketingMariner keramika
Crna kronika

Uhićena šesteročlana banda zbog oštećivanja više javnih površina u Opatiji i okolici

policija-opatija

Kako prenosi portal Fiuman.hr, kaznenom prijavom za počinjenje četiri kaznena djela dovršeno je kriminalističko istraživanje opatijske policije nad šestoricom hrvatskih državljana zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela.

Sumnjiče se da su u prosincu prošle i u siječnju ove godine, na području Medveje i Opatije ispisivanjem grafita oštetili više javnih površina i privatnih stambenih zgrada. Osim toga, tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je kako su u Opatiji u jednom hotelu, osim ispisavanja grafita oštetili i dio inventara, kao i na terasi lovranskog ugostiteljskog objekta.

Također je utvrđeno kako su početkom siječnja provalili u ugostiteljski objekt na području Opatije gdje su otuđili i na terasi konzumirali više različitih alkoholnih pića. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima procjenjuje se na najmanje 30 000 tisuća kuna.

MarketingMariner keramika

Poradi sumnje u počinjenje tri kaznena djela oštećenje tuđe stvari te kaznenog djela teške krađe provaljivanjem, spomenuti osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

55555
MarketingCreative Weddings - videosnimanje i fotografiranje vjenčanja

Zadnje novosti

To Top