MarketingVISIT OPATIJA
Vijesti

Udruga „Srce za nju“ organizira preventivnu akciju pregleda madeža

Logo udruge srce za nju

Povodom Svjetskog dana borbe protiv melanoma i svibnja koji je prepoznat kao Mjesec svjesnosti o raku kože, Udruga „Srce za nju“ organizira besplatne preglede madeža, bez uputnice uz prethodnu najavu, za žene oboljele od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti.

Preventivni pregledi za rano otkrivanje zloćudnih tumora kože održat će se u subotu, 30. travnja 2022. od 9 do 13 sati u prostorijama Mjesnog odbora Škurinje na adresi Save Jugo Bujkove 44, Rijeka.
U provedbi ove javnozdravstvene akcije sudjeluje doktorica Darinka Periša specijalistica dermatovenerologije i članica Stručnog tima Udruge Srce za nju.

dr. Darinka Periša, specijalistica dermatovenerologije
Žene oboljele od kroničnih, životno ugorožavajućih bolesti koje su zainteresirane za pregled svoj termin mogu rezervirati telefonskim pozivom na broj Udruge 095 391 2243 i obaviti pregled koji ponekad život znači!

MarketingKarneval Opatija

Udruga Srce za nju za cilj ima pružanje pomoći ženama oboljelima od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti i senzibiliziranje javnosti o važnosti podrške i njezinom doprinosu u kvaliteti liječenja i položaja bolesnica te osiguranje logističke podrške i odgovarajuće pomoći.
Osnovana je u studenome prošle godine iz čiste emocije i potrebe za pomaganjem ženama oboljelim od onkoloških, autoimunih, kardiovaskularnih, neuroloških i drugih bolesti koje narušavaju kvalitetu života, a naročito onima slabijeg imovinskog stanja.

55555
MarketingRCK

Zadnje novosti

To Top