MarketingMariner keramika
Opatija

Udruga Opatijski kukali kupalištu Slatina promovira svog novoga kuma za 2023.

slatina opatija terasa

 

Udruga Opatijski kukali u srijedu, 28. prosinca 2022. u 12 h u Opatiji na kupalištu Slatina promovira svog novoga kuma za 2023. godinu

To je Mario Lipovšek Battifiacca koji je prihvatio ovu čast i našao vremena između brojnih medijskih obaveza da dođe prisustvovati svojoj promociji. Ovo će biti prilika za oproštaj sa ovogodišnjom kumom Marinom Česen iza čega stoji puno druženja i tridesetak pjesama na čakavskom posvećenih Opatijskim kukalima koje ostaju kao trajna vrijednost jednog perioda djelovanja udruge.

Kukali će sa svojim novim kumom će najaviti i veliku feštu – tradicionalnu Novogodišnju zdravicu i kupanje 1. siječnja u 12 sati. Ona se održava u organizaciji Grada Opatije, Turističke zajednice Grada Opatije i Opatijskih kukala. Organizaciji ove medijski vrlo praćene manifestacije se svake godine pridružuju i hotelske kuće kao što su LRH, Milenij hoteli i hotel Mozart.

MarketingMariner keramika

Prije Novogodišnje zdravice i kupanja Kukali će nastupiti i na Ispraćaju Stare godine u Fužinama kupanjem u jezeru Bajer gdje su prošle godine oborili rekord u temperaturi hladne vode – 4 st C.
Opatijski kukali su tokom 2022. osim svog redovitog zimskog kupanja kojim neumorno promoviraju zdravlje imali i brojne javnozdravstvene, društvene, kulturne i humanitarne aktivnosti sa kojima nastavljaju neumorno dalje u godinu kada će proslaviti 20 godina djelovanja

55555
MarketingMariner

Zadnje novosti

To Top