MarketingMariner keramika
Vijesti

U Županiji stanje s Corona virusom izrazito povoljno

covid
foto: arhiva

Prema podacima epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ danas je na području Županije 29 novooboljelih i 33 osobe su ozdravile. Broj aktivnih slučajeva COVID-19 bolesti na području PGŽ se tako danas smanjio za 5 osoba te iznosi 361. Ukupno je tijekom jučerašnjeg dana laboratorijski obrađen 541 uzorak. Udio pozitivnih osoba unutar broja laboratorijski obrađenih testova danas je tako manji i iznosi 6.1% udjela.

Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a Rijeka broj hospitaliziranih pacijenata koje se liječe od koronavirusa danas je jednak jučerašnjem, jer se na bolničkom liječenju i danas nalaze 24 osobe. Također, broj osoba na respiratoru jednak je kao jučer, a riječ je o 4 osobe. Tijekom jučerašnjeg dana, nažalost, preminula je još jedna osoba.

Udio liječenih osoba od koronavirusa unutar ukupnog broja zaraženih osoba je sličan kao i jučer i iznosi 6.6% udjela iz razloga što se brojevi aktivnih slučajeva i hospitaliziranih osoba ili bitnije ne mijenjaju ili ostaju isti kao i jučer. Zemljopisna i starosna distribucija COVID-19 bolesti u PGŽ: Rijeka i riječki prsten 19-67%; Liburnija 5-17%; Crikveničko-vinodolska 3-10%; Krk 1-3%; Cres-Lošinj 1-3%; Školska djeca 3-10%; Studenti 3-10%; Radna populacija 20-70% te 65+ 3-10%.

MarketingMariner keramika

55555
MarketingMNK Gorovo

Zadnje novosti

To Top