Marketing
Kastav

U tijeku je organizacija 26. “Zelenog Kastva”

ZELENI KASTAV
FOTO: facebook.com/zelenikastav

Zadnji Zeleni Kastav ove godine

Sajam zdravlja i radosti kako ga zovu u GSR održat će se 10. prosinca 2018. godine u vremenu od 15:00 do 18:00 sati u sportskoj zoni – u slučaju lijepog vremena biti ćemo na igralištu ispred Boćarskog kluba Kastav, a u slučaju kiše, u natkrivenom parkirnom prostoru Školske sportske dvorane “Matija Katalinić”.

“Zeleni Kastav” je idejni projekt Grupe solidarne razmjene Rijeke i Opatije sa okolicom u nizu sličnih sajmova kao što je “Eko Cvetko”, “Eko Vežica” i “Kostrenski zeleni samanj“.

Grupa solidarne razmjene zahvaljuje se Gradu Kastvu, TZ Grada Kastva, LAG – u “Terra liburna” i medijskom pokrovitelju “Radio Kastvu”, te župniku, vl. Franji Jurčeviću i gospodinu Branku Janiju Kukurinu koji je zabilježio tisuće prekrasnih momenata naših druženja.

Od strane pokrovitelja “Zelenog Kastva” – Grada Kastva, obaviješteni smo da nećemo moći održati naše druženje na Fortici zbog pripremnih radova na organizaciji Adventa 2018. godine, a čiji je organizator Grad Kastav u suradnji sa TZ Grada Kastva.

Marketing

Predavanje u sklopu ciklusa “Hranom u budućnost” održat će se u sklopu sajma u Vijećnici.

GSR Vas sve poziva na 26. “Zeleni Kastav”. Nakon sajma u 19,00 sati u bistrou “Loža” možete im se priključiti i nazdraviti jer prosinac je uvijek mjesec blagdanskog raspoloženja.

55555

Zadnje novosti

To Top